Kennel Gammellykke Samsø

      

 

Her kan du følge hvalpene fra fødsel og til de er 8 uger, start nederst så du får det hele med !!

 

Hermed slutter denne dag og dette var Happys sidste kuld da hun bliver 8 år næste gang, og jeg skulle gerne have hende som min bedste ven mange år endnu, det har været utrolig spændende at opdrætte kooikere, så det er lidt sørgmodigt at det er slut nu, men sådan er det, vi må se hvordan fremtiden ser ud, om jeg er så heldig igen en dag at kan få lov tll at opdrætte et kuld hvalpe hvad race det så bliver jaaa det må vi se !!

Juli 

Så er alle hvalpe blevet hentet. jeg har hørt fra alle at turen gik okay hjem, Eisa var lidt urolig den første nat.jeg ønsker alle hvalpene alt det bedste, jeg er sikker på de får det godt, det er nogle fantastiske familier de er kommet ud til. 

 

 

 

Den 2/7

idag er Eddie blevet hentet, Ihh hvor spændende han blev præsenteret for en ny bedste ven en fransk buldog blanding, vi sku lige se ham lidt an først, og mor passer lidt på os, gad vide om hun ved vi er ved at rejse, nå de vi havde kigget lidt og stille og roligt, ja så legede vi da til sidst, rat at vi fik lov til at gøre det når vi var klar. De to skal nok blive bedste venner, Eddie er den lidt eftertænksomme af os, han overvejer lige situationen inden han roder sig ud i noget, men når han så har besluttet det er ok, ja så mener han det. vi er sikre på at han får det rigtig godt på Sjælland. Vi har også hørt fra Ea og familie, det var gået rigtig godt på turen hjem ingen panik, hun sov det meste af vejen. Så har vi også nået at møde 10 forskellige hunderacer, vi nåede det lige puha, der er altså mange forskellige, men mange sjove syntes vi. Eisa, fik lov at komme alene på tur med Inge idag, de var ude at besøge Lotte, det gik fint, hun kiggede sig lidt forsigtigt om først og så var det hele okay. 

   

 

Den 1 /7

Så kom dagen hvor den første af os er rejst, vi kommer godt nok til at savne Ea, hun er en lille spirevip, altid glad og logrende, vi ønsker alle Ea go tur til hende nye hjem. Vi andre kæmper for også at blive klar og Inge siger vi gør kæmpe fremskidt, næsten time for time, så vi skal nok blive klar. 

her til aften kom Ludvig en lille bitte en, Tille på besøg, dejligt at vi fik lov at løbe og lege ude i den store have, vi har forresten haft hele huset at løbe i de sidste dage, det har været rigtig spændende, så nogle gange ligger vi i hvert sit rum og sover.

 

Den 30/6

her til aften var Ea  med Inge på kontoret helt alene, ingen af os plejer at sige noget i bilen , med Ea peb lidt , og Inge blev vist lidt ked af det nu har det gået så godt med os alle, når vi har været ude og kører alene, men ved i hvad lige pludselig ku Inge lugte hvorfor Ea peb ........ha ha så kan Inge lærer det, hun klarede det super alene hun lagde sig bare ved Inge fødder og sov, mens der  blev lavet købskontrakter, Inge siger at Ea er helt klar til at komme ud til hendes nye familie. 

Se vi blir bedre og bedre til gøen, nu er vi faktisk ligeglad med Lara der gøer, vi skal nok lærer det

 

Den 29/6

Vi har fået skarp træning i dag, vi blev alle testet i små larme øvelser, og Inge mente at et par stykker af os, godt kunne trænge til mere træning i lyde, så vi kan blive mere selvsikre når vi kommer vidre ud i verden. og halsbåndlopper dem har de altså vildt mange af her på adr. vi havde dem ihvertfald alle sammen og i flere timer ARGH...  Vi har også alle været alene ude at gå med mor helt hen til naboen, dog uden snor det var rigtig spændende vi fandt alle sammen grankogler der var lidt sjove og Inge havde de lækreste godbidder med, så vi sku sørme nok følge trop.

Den 28/6

Her til aften , lide pludselig blev vi kastet ud i bilen, og mor med, Vi sku åbentbart skynde os, Inge havde hørt at de skød oppe på skydebanen, vi k'ørte derop og vi parkerede lidt på afstand, og så måtte vi bare side der i bilen med klappen åben, og hvad skete INGENTING, hmmm vi kom for sent de var færdige, nå så kørte vi hen på den store træningsplads der er indhegnet, nøj det var fedt vi kartede rundt, Inge måtte flere gange hen og rede Ae der syntes hun var skrap nok til at tage A brædtet(en forhindring de bruger i agility) . vi mangler nok lige lidt øvelse i at komme direkte når Inge kalder, men det var bare så spændende det hele.

 

Den 27/6

Så er vi færdige med vores nytårstræningslyde, højtaleren kan ikke skues højere op, og den ligger lige oven på vores bur,vi er d..... også ved at være træt af at høre på det, som i kan se så rør det os ikke en høstblomst.

 

Den 26/6

Se lige en stor Bamse, ja det hedder han faktisk, en kæmpe Goldenretriver, De turde ikke lige lukke ham ind til os selv om vi ville da gerne hilse på ham, han er lidt kluntet, og Inge var bange for at han kom til at træde på os, men vi skal snart ud og besøge ham så kan det være vi får lov at løbe sammen. Vores stambøger er kommet idag yes . Vi har også haft besøg af en STOR mand her til aften, han var sød og rar , men iiiihhhhh hvor var han høj, og hi hi tror han fik en halv hund med hjem, mor fælder så vildt.

Ea, Eddie og Ellis Eisa og Ellis

Den 25/6

Vi fik en vældig forskrækkelse, her til morgen, vi ved ikke helt hvad tickede Luna og Mor, de blev edder gale da der kom nogle ind af baggangsdøren, Luna og mor gøede helt vildt og rejste børster,de ramte vores hegn og bur, nøj vi peb, de to der kom på besøg blev helt kede af det,  selv om det jo slet ikke var deres skyld, da de var kommet ind, og Luna og mor, havde hilst på dem, var de slet ikke gale mere, tror de ikke helt var vågnet endnu, de plejer jo ikke sige noget når der kommer nogen, derfor blev vi også edder bange. Vi har aldrig oplevet noget ligenede og vi var vist nogle rigtig pivskider i et par timer og ville ikke rigtig ud. Inge og mor var helt rundforvirret. Men da vi havde sovet til middag var vi ude i haven igen.

Se Eisa fik lov at komme helt uden for indhegningen og mor legede rigtig med hende, hun syntes det var vildt sjovt, hvor var det bare snyd !!!!

 

Den 24/6

Fridag, vi har fuldstændig fri, Inge siger det også er vigtigt så vi ikke bliver overstimulerede, vi syntes nu det er lidt kedeligt, godt vi har hinanden og lege med.

 

Den 23/6

VI havde besøg af Anne Marie som er dagplejer, og fire meget anderledes snakkende små starutter idag, vi var godt nok lige lidt tilbageholdende til at starte med, og Eddie sad lige lidt hos Inge, de havde nogle helt høje lyde som vi lige skulle finde ud af, om de var farlige. Men da der lige gik lidt og vi lærte dem lidt at kende var det vildt hyggeligt, og Eddie syntes også de var rigtig søde, og selv om der var en masse små fingre og øre og næser styrede vi os, så vi bed slet ikke i dem. Anne Marie havde også taget kameraet med se alle de gode billeder 

       
       

 

     

Prøv lige at hør hvordan sådan nogle starutter lyder :-). Inge siger at når vi kommer ud til vores nye hjem, så vil vi have rigtig godt af sådan et besøg mere, vi syntes det er helt okay, de var supersøde, og de var også helt jaloux på vores tunnel.

 

Den 22/6


Så har det været den helt store plejedag, negleklipning, børstning, rode i ører og mund, og mellem poterne, og vaske poter, vi syntes det er noget mærkelig noget, og Inge siger bare at det skal vi vænne os til HMMM.

Glemte lige vi har hørt på hundegøen 5 timer idag, ganske lavt, det er dæl...... godt nok groft, vi skal nok nå at lære det -.... måske.

Den 21/6

Se lige vores nye legetøj , det er smadder sjovt og den knitre når vi suser igennem, vi er simpelthen så hurtige at Inge ikke kan følge med :-) - DEN ER FED

 

Den 20/6

Så er vi blevet officielle, vi har været hos dyrlægen idag og er blevet chippet og vac. og blev rykket og kigget i alle ender og kanter, og Eddie blev ravet i kuglerne og de var selvfølgelig faldet ned.og ja som om vi ikke viste det, vi er super eksemplarer, og dyrlægen sagde at vi var det mest rolige kuld hun længe havde set, og ikke en af os skreg da vi blev stukket. men glade for det, det var vi ikke, undtagen Ea som sædvanlig, hun bare logrede med halen hmmmmm. vi var ovenikøbet ude at køre idag uden mor, men vi sov da bare afligevel. Og her til aften som belønning der fik vi BARF (råt kød) hold da magle, det smager godt, skålene blev fuldstændig slikket så de behøver slet ikke at blive vasket.Vi har også haft besøg af en ældre dame idag og to unge fyre, de havde de mest fanstatiske snørrebånd(gnask gnask).

Den 19/6

Yes, til aften fik vi lov til at komme med til hvalpetræning, i Samsø Hundesport, Inge havde sagt vi bare skulle hen lige og kigge fra bilen af, men der var en sød lille fyr Sofus, han passede lige i vores størrelse, så ham fik lov at lege med, vi mødte og en Breton og en samojede, en stor hvid uldtot.

 

 

Se lige hvor meget vi fylder nu, Ea(flyvende fra venstre), Eisa, Eddie og Ellis.

 

Den 18/6

Det ku Inge lærer noget af , Rikke har sovet ude i haven med os hele natten ihhhh, hvor var det dejligt, og  4 voksne hunde også, vi syntes nu ikke det var rimeligt at vi skulle dele Rikke med alle dem. 

Mon Inge skal ud og rejse i næste weekend også, vi klager ihvertfald ikke,  hvis det var.

 idag har også de sidste af vores nye dejlige familier været her og vi ved nu alle hvor vi skal bo i fremtiden, ihhh hvor blir det altså godt!!

Eddie skal Skovlunde, Ellis skal til Frederikshavn(ikke Hirtshals som Inge havde skrevet, tror måske lige hun skal ha lidt styr på geografien), Ea skal til Vejle , og Eisa skal til Hobro. Hvor er vi bare glade for alle vores nye ejere, vi glæder os allerede

 

Den 17/6

Inge er rejst til Bryllup idag, men heldigvis har Rikke og Gunilla været her og passe os, fantastisk med 2 der bare vil pusse og nusse hele tiden. 

Den 16/6

Pu ha, vi er trætte idag, vi har haft 3 dejlige besøg af vores nye familier, hvor vi skulle finde ud af hvor vi skal hen.

 

Den 15/6

Tovtrækning hvem vinder !   Ellis og Eisa

Den 14/6

vi har leget "SØG" idag, det var spændende og vi var rigtig gode til at bruge vores næser, for at finde de lækre godbidder, Ea og Eddie har dog deres helt egne dovne måde at søge på  !!!!!:-).

 

 

Den 13/6

Tror godt nok inge blev trætte af os i nat, vi skreg ved 2 tiden, vi ku ikke forklarer hvorfor, vi måtte bare skrige, og mor var helt rundt på gulvet, og så igen kl. 4.30 vi kunne bare ikke lade vær :-)

I eftermiddag, havde vi personlig hundepasser, Gry på 12 år, var og lege med os, det var så godt, hunde havde de fedeste fletninger vi kunne bide i. her til aften havde vi besøg af en anden pige og to voksne, så vi er rigtig blevet kælet for i dag, så måske vi lover, bare lidt, at vi ikke er urolige i nat.

vi har 6 ugers fødseldag i dag ja ja, og vejet er vi blevet, Inge siger vi er nogle bassere :-), Eisa vejer 2800 gr., Ellis 2650 gr., Eddie 2550 gr. og Ea 2250 gr.

Den 12/6

Æv så er weekenden slut, og vi har været lukket inde i køkkenet hele formiddagen, SLET ikke sjovt, vi har godt nok set tegnefilm hele formiddagen, sikke en larm det kan lave. vi er begyndt at få hvalpefodret opløst istedet for blendet, det går meget bedre, og idag legede vi også søgeleg med maden det var sjovt.

Vi har forøvrigt glemt at fortælle vi fik så meget ros i weekenden, INGEN af os tissede indefor hele dagen igår, vi gik udenfor hver gang vi skulle noget, tror også mor er ret glad for det så hun ikke skal ryde op efter os hele tiden.

Den 11/6

Jubii , vi har været ude at kører bil for første gang, sammen med mor, vi blev puttet i buret og mor sad ved siden af, vi slåsede nu bare i buret og bemærkede slet ikke at vi kørte, vi var i Kåsen og besøge mors bedste venner, det gik rigtig godt , men hold da op vi er glade for vi ikke bor der, tror de har nogle vildt farlige naboer, hver gang der kom en ude på vejen, gøede de helt vildt , og mor var også rigtig gal, det smittede vist, vi blev edder bange de første gange , men ved i hvad sådan 4 gøende hunde UHA, så vi løb ind i buret, men ellers var det ret hyggeligt, Inge siger vi har rigtig godt af det, men altså det syntes vi bare IKKE.

Hjemad var vi helt færdige og sov bare

godt vi havde buret når de gøede lidt for meget  Ren hygge  Magnus og Ellis tar en ordentlig kyssetur

 

 

Den 10/6

Lyd og dåse træning, her en lille slow cola dans, tror måske fotografen har været lettere beruset !!!!, men vildt ser det ud , her Ea og Ellis, og bange for dåserne er vi ihvertfald ikke.

 

Den 9/6

Man kan bare blive så træt, og ingen skal komme og tage vandskålen fra Eddie

 

Den 8/6

YES   Fælles gnave ben , dejligt til de bisser der bare klør. Eisa, Ellis og Ea

Den 7/6

Inge har  været godt træt af vejret idag, vi har fået så meget ros de sidste dage, fordi vi har været så dygtige til at gå ud og tisse og lave bommelum, men med at det regn, har døren været lukket, og hvad skal vi så gøre .....

men vi fik så lidt vandtræning her til aften, noget sjovt noget det der vand.

 

Den 6/6

Skal godt nok love for at der er gang i Luna, dejligt at lege lidt i det gode vejr.

 

Den 5/6

hold da op en dag, vores far kom på visit, det var bare så spændende, vi er sikre på at han er ret stolt af os, vi legede også lidt med ham.

Mor og far tar`en slapper

 Her os alle sammen med far 

 


Eddie og Ea ligner ham ret meget, det er altså lidt snyd, her video med mor, far, Ea og Eddie.

Den 4/6

endelig har Inge fået sat nogle flere legeting frem til os, den her hængebro er ret sjov, men vi nu syntes det var sjovere at bide i tæppet ha ha, Inge siger at broen er super god for balancen, og skulle forebygge kørersyge, JA JA , Eddie syntes ihvertfald  bare den er sjov at lege på . vi har også haft besøg af Cilja idag, en lille hund,  men hun ku ikke li os, hmmm mærkeligt, hun stod bare ved døren og ville ind !! 

Og ved i hvad i morgen kommer vores far Kili på besøg, det bliver da bare så spændende, mon han bliver stolt af os, og mon han kan se at vi er hans første hold små vapser , Ihhh hvor vi glæder os, måske Inge lige får lov at børste os lidt mere så vi kan blive rigtig fine.

Den 3/6

Arghhh, vi kæmper for at komme over skamlen med det går ikke , her Eisa og ELlis

 

Den 2/6

Se vi har fået noget mere plads i haven, og vi bruger den, men vi må snart klage lidt over at vi mangler legetøj !!, og ENDELIG fik Inge styr på de videoer, det var dæ.... også på tide.

Her er det vapser mod de vilde dyr, ræven og rotten har ikke en chance !!!

Den 1/6

 I dag har vi fået den helt store tur, Inge har kigget os over det hele, klippet klør, børstet os, og tjekket vores tandsæt , og som om vi ikke allerede viste det , så er vi fire pragt eksemplarer, hvem ku tro andet !!

Den 31/5

Nu får vi mad to gange om dagen, og vi syntes det smager bedre nu, og se lige hvor dygtige vi er nu, spiser pænt af skålen, næsten ingen griseri :-), og hvem siger vi smasker !!!

 

 

den 30/5

Vi havde besøg af disse tre drenge i dag, de var smadder sjove, vi fik rigtigt snuset og leget

Den 29/5

Så blev Eddie også godkendt, og han skal til Skovlunde og bo, dejligt at vi nu er så heldige at vi alle har fået sådan nogle gode familier, i dag smagte vores mad meget bedre, selv om mors mælk er godt.

den 28/5

æv æv, det har regnet her i formiddag så vi måtte ikke komme ud, endelig over middag fik vi lov, vi er bare så gode til at tisse i græsset. Se det er hygge, helt alene med mor det er Ea.

den 27/5

Endelig kom den store røde føde kasse ud, så vi har fået meget bedre plads, og kan se ud i køkkenet hvad der foregår.

se hvor gode vi er blevet, vi er begyndt at lege meget.

 

Den 26/5

I dag har vi haft besøg af den sidste familie som skulle kigge på os piger, vi fandt charmen frem, og yes vi blev godkendt, dejligt med nogle børn også,

så den sidste af os piger skal til Vejle, vi har fået rigtig mad idag, vi er nu ikke vildt interressert i det, mors mælk er meget bedre, vi er nu oppe og veje

1350-1550 gr.

 

Den 25/ 5

I dag har vi haft besøg af to af vores nye familier , de sku se om vi kunne godkendes, vi syntes jo selv vi er super seje, og vi tror at vi blev godkendt af begge hold, så to af os piger skal til Hirsthals og Hobro. VI har godt nok kløet bisser idag, og her til aften er de første tænder brudt igennem, nøj nu kan vi rigtig bide !!!

Se hvor vi kan nu !!! 

 

Den 24/5
Vores gummer er ved at klø godt, tror tænderne er på vej, Inge har været ude og rejse i dag, men vi er heldigvis blevet passet af mors veninde RIkke, hun er så god til at kysse og nusse !!!Den 24/5

Ludvig er blevet passet her idag, han er en sjov lille fætter, og mor er nu ret ligeglad med ham.

Den 23/5

 i dag har 3 ugers fødselsdag jubi.

Puha det var varmt idag, vi skreg her over middag, så mor var helt forvirret, og peb også, Inge fik hurtigt lavet en lille solskygge indhegning ude i haven, og ved i hvad vi fik så meget ros, selv om vi bumler rundt tissede 3 af os ude i græsset.

Den 22/5

vi er ved at være rigtig gode til at kravle/bøvle rundt, og det er snart tid til at vi får noget mere plads her, vi kan jo heller ikke blive i den røde fødekasse hele livet vel !

Den 21/5

Så har Inge lavet aftale med forhåbentlig alle vores kommende ejere, de kommer alle på besøg her i kristihimmelfart,  NØJ hvor blir det altså spændende, vi må træne lidt så vi kan gøre et rigtig godt indtryk:

Den 20/5

 I dag har vi fået sidste gange ormekur, heldigvis, og så har vi haft besøg af mors aller bedste venner, det er lidt tidligt, men mor er fuldstændig tryg ved dem, det er Katla, Fengur og Lara, Islandske fårehunde, de ku også gø lidt men ikke meget, Inge siger det er godt for os, ja ja nu har vi altså først lige fået hørelsen !!!!, Katla slikkede os oven i købet, måske dejligt for mor at få lidt hjælp :-)

 

 

Den 19/5

Idag har vi pebet, pustet og skreget her da Inge kom hjem, hun forstod ikke helt hvad vi mente, og troede at vi havde fået ondt i maven fordi vi har fået ormekur, men altså nej det var ikke derfor, til sidst tog Inge Eddie med ud i græsset og så faldt han om og sov, så de fik lavet en lille indhegning vi alle kom ud i , og wupti 3 timers ro, vi havde det bare alt for varmt i køkkenet, det ville altså være lidt nemmere hvis vi kunne tale nogle gange !!!, vi havde CLeo på besøg en Staby houn, hun var meget sød , Ea prøvede om hun havde nogle mælkeautomater, men nej - mystisk !

 

Den 18/5

                                                                                                                                  Vi er så trætte, og så falder man bare om 

Den 17/5

Så er vi flyttet ind i køkkenet , hvor vi skal være resten af tiden her på Gammellykke, se to værelser med egen udgang til haven, det varer lige lidt lidt inden vi skal ud, men det varer ikke før vi kravler ud af kassen.

Den 16/5

Se lige hvor vi kan manøvre rundt nu ! Altså næsten da :-), UPs, Inge har ALTSÅ ikke helt styr på det med at ligge videoerne direkte herind, hun må snart ta sig lidt sammen

Den 15/5

vi har alle fået klippet klør i dag for første gang, Inge er ikke pjattet med det, men mor siger det gør ondt på hende, så okay så !!! 

Den 14/5

se lige vi har alle fået øjne nu, dejligt at kan se hvor vi kravler henad :-), her Eisa

Den 13/5

                                                                     Se vi er ved at få sorte næser

                                                   

 

 

Den 12/5

Vi er småt , ved at kunne skimte lidt, det bliver altså godt, i sku prøve at hverken ku se eller hører.

Den 11/5

 

                                                                                           se lige hvor meget vi fylder nu, der bliver suget igennem,  det dælme godt vi ikke er 8, hvordan sku det gå !!!!

 

Den 10/5

vi bare bøvler og sover, Happy er begyndt at gå indtil i Inge i køkkenet, og døre er åbent ind til os. Mor har været meget hård over for katten Sally, Tante Luna, er okay hun er dog lidt utilfreds da mor får lov at være i soveværelset, og hun bare må være ude i gangen

Den 9/5

1 uge gammel er vi idag, og vi har mere end fordoblet vores vægt 

Den 8/5

vi roder noget mere rundt i kassen, men det er altså heller ikke nemt når man både er bliv og døv !!!!, i sku bare prøve

Den 7/5

i dag er mors efterveer så småt ved at være væk, vi har dog ikke mærket noget, men tror Inge snart gerne vil have en helt nats søvn :-)

Den 6/5

Her et billede kun af os piger

Den 5/5

Mor siger vi bare sover, spiser og skider :-), ja ja det går da meget godt.

 

Den 4/5

  2 dage, og vi har taget over 100 gr. på , Inge siger at vi springer hvis vi fortsætter sådan, vi er meget rolige siger hun, mor kæmper stadig med nogle efterveer.

 

  Inge har lidt problemer med videoerne, men mon ikke hun lærer det på et tidspunkt.

Den 3/5

det går rigtig godt, vi- hvalpene spiser rigtig godt og har på et døgn allerede taget 50 gr. på, mor har mange efterveer, så Inge har vist ikke sovet så meget, da mor hele tiden troede hun skulle tisse.

Den 2/5

 næste hvalp Eddie blev født kl. 19.14, og 3 hvalp kl. 19.38 tæve Ellis stor mest hvid, og sidste hvalp kl. 20.22 tæve Eisa. 

kl. 22 havde besøg af dyrlægen, som gav en sprøjte så livmoderen kunne trække sig sammen, da der var en moderkage der manglede. kl. 22.30 fuldstændig ro , og alle hvalpene suttede på livet løs.

KL. 18.39 kom den første hvalp en Tæve Ea, fin str, og meget mørk med lille hvid streg nederst på ryggen

 

Happy har blokket op hele natten, og hele eftermiddagen, kl 17 blev det lidt kraftigere, og snart begyndte de rigtig veer

 

Den 1/5 2017

så ligger man bare her med sin store mave og venter, hvornår mon det sker 

 

Inge Echwald

Gammeløkkevej 18 

8305 Samsø     

mobil 00 45 40 27 10 56

mail: os@kremmer.dk