Kennel Gammellykke Samsø

      

i 2009 blev Nikki parret med Sando der kom 7 dejlige hvalpe

Her Kennel Høgedals Sando en dejlig dreng fra Sjælland .

 

 

 smileyHer er hvalpedagbogen fra kuldet i 2009, scroll ned og læs, den starter aller nederst, 

Go fornøjelse :-) 

 

Sidste side i hvalpedagbogen !!!

Så er alle hvalpe kommet godt videre ud til deres ny familier, jeg tror de får det rigtig godt alle sammen da det er min fornemmelse, at alle er ønskehunde der hvor de er kommet hen, og det gør jo det hele meget lettere for mig, når jeg ved at de alle får det rigtig godt. Der er flere der har spurgt om ikke jeg ville få svært ved at skille mig af med hvalpene,  men nej det har jeg faktisk ikke, det er fysisk og psykisk hårdt, men en utrolig oplevelse, man er også træt efter 8 uger, og jeg følte at der ikke var tid nok, til at lære dem det de skulle så det var tiden, at de kom videre. Jeg kunne selvfølgelig godt have tænkt mig at beholde en af hvalpene men hvem, ved måske næste gang !!!. der er selvfølgelig ting som jeg har lært måske skal gøres lidt anderledes næste gang, man skal jo hele tiden lærer, men jeg mener at have givet hvalpene en rigtig god start på livet, og håber selvføgelig at det hårde arbejde gir bonus i nogle rigtig dejlige hunde. Jeg må også sige at Nikki har vist sig at være en rigtig god mor, så jeg tror at jeg vil planlægge et kuld til næste sommer hvis det kommer til at passe med hendes løbetid, men det må vi se, lige nu skal hun ihverfald ha lov til at gå og hygge sig, det har hun fuldt fortjent. Luna viste sig jo også at være en helt fantastisk legetante det var virkelig også et stort plus. Jeg har snakket flere gange de nye hvalpe ejere og jeg kan hører at det går rigtig godt, selvfølgelig er der lidt småting, man lige skal lære eller ha rettet til, men vi skal jo alle lære hele livet så bare på med vanten, og brug masser af tid på hvalpen, man får det hundrede gange igen, de næste 10 år. !!!! Det var så slut på denne dagbog, jeg må sige at det har været 8 hårde men helt fantastiske uger. hilsen og tak for det til Mira, Chili, Buster, Rex, Samson, Lucky og Robin. Og også tak til deres nye familier, det giver mig en dejlig ro at vide at alle er så glade, for lige netop deres hvalp.

SLut  på et dejligt eventyr - Inge Echwald

 

4. juli

I dag var det så Miras tur til at komme til sin nye familie, det er en længere tur de skal ud på, da hun skal bo hos Øystein og Merete i Bergen, Norge . De blev hurtigt gode venner så Mira skal nok få det godt deroppe i Norge. gad vide om hun bliver en ny Norsk fodbold stjerne, hun er ihvertfald smadder god til fodbold  !!!!

 
 
 

3.juli

Idag var vi i vandet, det var dejligt afkølende i den varme, men hold da op hvor jeg frøs da jeg kom op. I morgen skal vi ud og sejle og jeg skal møde min nye familie endelig !!!

 
 
 

1.juli

Jeg er simpelthen blevet hundset med i dag, Inge mente jeg skulle  fin pudses i at lære og dække, det kan jeg jo godt, men så kom hun selvfølgelig i tvivl om og sit og dæk også hedder det på norsk, når jeg nu skal derop, så hun valgte den internationale løsning, og dæk blev til "lay down" det har jeg nu også fået lært, jeg er jo ikke  langsom vel !!! og give me five må jo være ligesådan  i Norge.

 

30. juni

Det er godt nok streng, hun blir lidt doven hende Inge, nå de var på weekend i København, så de fortjente nok lidt ferie, jeg mangler jo altså bare en til at trykke på tasterne. Jeg har lige hørt fra Buster, Robin, Rex og Chili de har det rigtig godt alle og er i gang med at lære en masse, jeg tror også de laver nogle kunster, det gør jeg ihverfald (lidt). Inge siger jeg er ligesom min mor, hun har aldrig ødelagt sko og sådan noget, men jeg lige kom til at smage lidt for meget på Kurts Nokia oplader ( Så ka´han bare lære at fjerne den, ka han), kom Inge i tanke om at  da mor var lille var de ved at omdøbe hende til NOKIA, da hun har spist 3 opladere, og jeg må sige de er ret fede at bide i.Det kan godt være der er mange ting man ikke kan  få på Samsø, men et ordentlig kødben det har de ihvertfald, mums hvor var det lækkert, jeg ku blive ved at bide i det, lige noget for mine (kløende) tænder. I dag blev jeg så vasket, Inge syntes jeg lugtede vildt af kød, mærkeligt jeg syntes faktisk jeg var ret lækker, jeg kom godt nok også lige til at lege med et par brugte gril kul da vi var i byen og spise i går, så min næse var helt sort, hmmm. Inge ku ikke engang vaske det hele af. Men nu er det endelig snart min tur til at komme hjemmefra på lørdag, yes - jeg tror altså også mor er ved at være lidt træt af mig , mærkeligt ikke!!. Jeg er begynt at sove igennem hele natten , det er Inge ret glad for

 

Mums -det ka´ man da kalde et kødben.

 

23.-24. juni

Det er godt nok hårdt, at være alene tilbage, i sku lige vide hvad hun udsætter mig for, igår var jeg til "trafiktræning" og idag blev jeg fodret sammen med alle de fjerkugler vi har her, nogen skræppede mere end andre, men jeg var da ligeglad.

se lige hvor stor vralte er blevet, det er ham lige ved siden af mig !

 

pølsestykker uhm, så kan traktoren bare komme an kan den.

 

22. juni

Inge har fjernet hele hvalpehjørnet  i køkkenet igår,  og jeg skulle nu sove ude i baggangen sammen med mor, men det ku jeg ikke li, jeg peb noget, Inge troede at når jeg bare var sammen med mor var det ok, men så nemt får hun det ikke, så jeg peb !! Inge tog mit hus ind ved siden af hendes seng, og det var meget bedre så sagde jeg ikke et pip.

Jeg fik bare så meget ros idag af Inge, jeg blev luftet i aftens inden vi  gik i seng, og jeg sov lige til Kurts vækkeur ringede kl. 6, og så skyndte jeg mig ud at tisse udenfor.

Vi har da stadig hinanden

 

21. juni

Helt alene, alle de andre er nu ude hos deres nye familer, hvor Inge fortæller at det går rigtig godt alle steder, bare det snart er min tur til at blive hentet, suk!!. Nå jeg har det nu godt og jeg har jo mor og Luna helt for mig selv æv-bæv. Idag var jeg med ude at høste stikkelbær, jeg syntes godt nok maskinerne var lige lovlig store og larmede lige lidt for meget, men det var okay at sidde med Kristian når teleskoblæsseren bare kørte i tomgang. Det var også fint at sidde lidt på afstand i kasserne med stikkelsbær.

 
     
 

puha alle de stikkelsbær

Kristian og mira i teleskoblæsseren

 

20. juni

Så er de kun mig(Mira) tilbage hulk, vi sagde farvel til Rex i dag, han er taget med Christian, Connie og Anton til Stilling, han får det godt der, det ved jeg,  han var lige lidt rundt på gulvet da han sku afsted, men han var jo selvfølgelig også en af Inges yndling, æv bæv nu blir det bare mig og kun mig. Her en sidste video af Rex`s farvel til Nuggi de var ved at være rigtig gode venner, jeg tror også Nuggi glæder sig lidt til der kun er mig så kan hun komme lidt mere ud, Inge siger at jeg skal lære, ikke at bide i hendes øre og det ka hun jo sagtens sige men de er nu så sjove pelsede og bløde, men okay jeg prøver.

Man må jo lige trække sig ( Rex)

 
 
 

19. juni

Så er vi kun 2 tilbage, det har visse fordele nu får vi lov at være i hele køkkenet næsten hele tiden. Vi var lige oppe at lege med Samson idag det blev han vist glad for, men han kunne ikke helt forstå at mælkebaren var lukket hos mor, så hun måtte lige opdrage lidt på ham, det tog han vist heller ingen skade af, men vi havde det rigtig sjovt, vi kom godt til at tisse på deres gulv ups !!!

 

Så er der kun 2 tilbage snøft !

Vi kan da godt putte sammen.

 

18. juni

I dag har vi sagt farvel til Lucky , han er taget til Roskilde hvor han skal bo sammen med Liv, Lisbeth og Peter, der skal han nok få det godt, vi har hørt fra ham og han er kommet godt hjem. på video er Lucky lige ved at blive støvsuget. er han ikke sej, slet ikke bange !!!.

Lucky og Nikki, et sidste farvel.

 
 
 

17. juni

Idag har vi slappet lidt af, Inge var nødt til at arbejde længe æv-æv. men vi ka da heldivis selv lege i vores tunel og vores rør. Her er lidt flere billeder fra agility i går det vil  vi altså gerne prøve igen smadder sjovt.

 
 
 

16. juni

vores mor er virkelig livet op, og dælme om hun ikke hugger vores Bamse  ihhh altså. Vi var bare med på agility banen idag, det var så sjovt, vi prøvede alle sammen posen, og Mira vippen, det var vist lidt svært for de voksne hunde at koncenterer sig, vi mødte og en kæmpe Snauser, der var vi nu inde i buret, for Inge kendte den ikke så godt og ville ikke ricikerer noget. Men de andre legede vi med, så nu er vi bare så trætte. !! 

 
 
 
 
 

 

16. juni

Idag har vi sagt farvel til Chili (hulk). Hun blev hentet af Laura og Marianne de bor i Bagsværd, Chili får det helt sikkert godt der, det er der ingen tvivl om , det er være for fam. her, Chili har været Kathrines og Kristians lille yngling, nå de siger at vi nu også er dejlige så vi må jo trøste dem lidt, måske bide dem lidt i tærene. Vi kan mærke at mor er helt anderledes hun er mere opmærksom, og i dag har hun leget med os i flere timer, dejligt for os som er tilbage, 7 er altså også en stor flok, mor har ligsom overtaget Lunas legejob, hun er bare så streng en gang imellem, men hun siger at vi trænger til opdragelse - Altså !!!! 

 
 
 

Jeg ( Rex), var alene med på tur idag, henne at besøge Jonas og Trine, Jeg var lidt modig når bare jeg fik en masse godbidder og så havde de en vild flot fucsia, den var sjov.

 

14. juni

Idag, har vi sagt farvel til Samson, han skal blive på Samsø, hos Lene og Peder så det er jo dejligt, der skal han nok få det godt og der er masser af plads. 

 
 
 

Vi fik besøg af Border Collien, Spunk, han var en flot ung fyr, men hammer iriterende, det var som sædvanlig Luna der var mest interessant, Hun må altså være noget særligt siden alle hanhundene helst vil være sammen med hende, hun er godt nok også flot, men det var altså os de skulle besøge !!!!, det gik fint, når bare ham og Luna ikke var for voldsomme i deres leg. Mor var lidt mere oppe på mærkerne idag, mon hun er ved at finde ud af at vi forsvinder lidt efter lidt.

 

Stine og Jeppe hjælper med at lufte alle hundene .

Hej, hvem er du, kom ind og leg !!

 

Sådan ja, nu ska vi lege

Spunk var nu mest interessert i Luna. Så vi ligger bare og kigger på.

 

Mira syntes vist Spunk er en lækker fyr.

 

Mira og Spunk

 

13. juni

Vi var henne at kigge i Vrates bur idag og ved i hvad nu har han fået pels !!!. Nej der var kommet to uldduske istedet, lige noget vi ku tænke os af få tænderne i , vi løb rundt om buret men fik slet ikke lov at smage på dem æv æv, de to små kaniner er nogen Kristian har lånt, nu hvor Vralte er kommet ud i sit rette element igen, han klarer sig fint. De hedder Black og White( se video).  Jeg ( Rex) var bare med ude at kører helt alene også uden mor, jeg var med oppe at se min første fodbold kamp, det ka jo ikke være for tidligt der hvor jeg skal bo spiller de nemlig også fodbold, det var egnetlig ret sjovt, men bedste var nu det høje græs jeg ku løbe og lege i. Jeg mødte også en springer Spaniel, Den kom lige hen og snuste mig i numsen det var frækt, den ku da lige ha sagt goddag først, men da jeg lige, havde hilst på den ku vi sagtens snakke.

 

Rex med sele på.

Se vi får stadig lov til at en enkelt tår.

 
 
 

12. juni

Idag har vi sagt farvel til Buster, Han tog med Anne Merethe og Mogens til Ålborg, Buster måtte vente lidt længere da færgen ved 1,5 time forsinket, nå men så´n er det jo at bo på en Ø. Vi er sikre på at han får det godt i Ålborg, og Inge var ikke så ked af det, for han kommer nemlig tilbage på ferie siger hun, Kathrine har tøse tam tam i dag 14 tøser puhhh ha, vi blev helt trætte af alt det nusseri, og  sikken en larm , og så siger de at vi larmer !!!!!

 
 
 

Det var min (Lucky`s) tur til at komme med Inge i bad i dag, det er bare fedt at få lov  til at lege med vandet,jeg er lidt af en vandhaj hvis jeg selv ska sige det. Til sidst syntes Inge bare det var for meget jeg var helt våd,og satte mig uden for,øv øv det var lige så sjovt.

 
 
 

11. juni

I dag har vi ikke lavet så meget, Inge havde travlt med at få vores hvalpebøger færdige, så vi har kedet os lidt,  Robin er rejst i dag, Han er taget med Peter til Odense, vi kommer godt nok til at savne ham, men vi tror de to får det rigtig godt sammen. Vi har hørt fra ham, her til aften, Robin sov næsten hele tiden på færgen, og halvdelen at turen i bilen, så peb han lidt men det gik fint. Vi ønsker ham og Peter al mulig held og lykke. Inge havde besøg af en af hendes hundevenner og hun mærkede på Samson, og han har begge sten, så det var vist os, der stressede dyrlægen så hun ikke kunne koncentrere sig Ups.

 

 
 
 

10. juni

ved i hvad i dag kom der et miavende spetakkel ind i køkkenet og sørme så om ikke Inge lukkede døren så vi sku hører på hende, så´n en snobbet kat, hun hvæsede noget af os og hoppede helt op på hylden under loftet, ha vi var rimllig ligeglad med hende. nå da der var gået et par timer slappede hun dog af igen. Og yes så kom vi på agilitybanen i dag det var fedt vi løb rundt og tunnellen den var bare så sjov da først Kristian havde vist os den, så Inge blev nødt til at låne den med hjem fedt !! Vi mødte også nogle nye hunderacer den ene en lille Papilon, Sally hun var nu ikke så sød, vi sku bare ha sat os oven på hende sku vi, men vi er jo ordentligt opdraget så !!!, der var også  curly coatet retrivere, Conga, hun var faktisk bange for os, Katinka ku vi bedre snakke med men vi fik helt ondt i nakken af at kigge op på de store hunde og så havde de krøller over det hele ligsom Inge, vi fik nu ikke lov til at nusse i deres krøller. Her til aften har vi haft beboermøde, nu må det være nok, vi gider bare ikke hører den cd mere fra Dansk kennel klub, vi snakkede om, om Inge virkelig ikke har andre cd, vi må vist samle sammen til en ny cd til hende, den fra dkk kører helt på fuld styrke og dælme om hun ikke er ved at snakke med kathrine om at låne hendes højtalere, _ så bider vi simpelthen ledningen over !!!Så ka hun lære det ka hun.

 

 

Chili kigger mens Jasmin spiser

Sally og Conga

 

De er godt nok store her Rex

Chili, Rex og Lucky

 

Sally, Mira og Buster forest

Ska vi lege

 

Der er gang i den på agility banen, Nikki  er vist også glad for at være tilbage, først er det chili og til sidst Buster der får tur

 
 
 

9.juni

Vi var ved dyrlægen idag for at få lavet  EU pas, hvis vi nu skal med på ferie engang, vi fik også lavet sundhedstjek hver især, og blev vejet,tjekket, set hørt og rørt ved, vi var alle i topform, dog Kunne dyrlægen ikke finde Samsons ene sten, det er næsten sikkert den falder ned senere, så ikke noget lige nu at bekymre sig om, vi syntes godt nok ikke det var rat som som hun, ja det var oveni købet en dame der stod og ravede i vores kugler pinligt!!!, . Vi har i nogle dage haft halsbånd på træls, børstning er bare hyggeligt .Vi er lidt sure på Inge idag for hun havde lovet os at vi skulle med til agility idag,  ÆV ÆV - men det regnede så hun mente at vi kom til at fryse. Så vil vi altså derop i morgen så må hun få fat i nogle af hendes venner basta.

 

Buster og Nuggi er bedste venner

Er vi ikke søde

 

Dyrlægen har nogle spændende sager

Samson er ihverfald ligeglad med bilkørsel

 

Nyt legetøj fedt !! Chili forrest.

Drenge !!! hvem er den største bandit Lucky eller Kristian !!

 

8. juni

Det var sjovt i dag, vi var på tur, oppe at besøge Samson`s nye familie og se hvor han skal bo, det er godt nok en fed have de har, kæmpe  kæmpe stor, vi løb rundt ALLE sammen over det hele, ingen blev tilbage vi sku simpelthen lige tjekke Samson`s nye sted, Samson var inde at se huset mens resten af os løb rundt og helt over i det andet hjørne, vi er så gode til at komme når Inge kalder !!!  Vi løb så meget rundt at vi alle faldt om efter en time vi  plejer at holde i 2. Turen i bil gik fint.Vi har også fået nyt soveværelse i dag, det var blevet lidt for meget med os inde i køkkenet om aftenen og natten nu mor ikke er der til at ryde op efter os, Kurt er også blevet helt forkølet af at sidde med døren åben hele aftenen, det går jo ikke, så vi sover lige inde ved stalddøren også ud til haven, så nu har vi fatisk meget mere plads for køkkendøren er jo stadig åbent hele dagen, så vi har 2 Lejlighedder med egen haveudgang.

 

 
 
 

7. juni

Ren afslapning idag, Inge gad ingenting sagde vi bare skulle hygge i haven, hun har regnet ud at vi har haft besøg af 19 hold på en uge( hvor mange personer kan hun slet ikke tælle, men huns siger det er rigtig godt), det er rigtig dejligt for vi er blevet nuset og pusset med hver gang fedt !!!. Nuggi som vores lille rålam er kommet til at hedde, har det stadig godt og vokser fint, nogle specielt drengene, er lidt hårde ved hende, men Mira og Nuggi er rigtig gode venner se video af de to.Vi havde dog støvsugetræning i dag , mor elsker at blive støvsuget på ryggen, flere af os prøvede det også lige lidt det suser dejligt og kilder på ryggen-, Luna er en tøsepige hun ka ikke li støvsugeren så`n en  bangebuks !!! de fleste af os var ligeglade, Inge siger vi skal igen i morgen. Mor er nu helt på dupperne igen Inge syntes hun har virket lidt træt, og hun blev ved med at havde lidt maveproblemer(hun rydder stadig op efter os både det tynde og tykke), så valgte Inge at lade mor sove i et rum for sig selv så hun blive udhvilet, det har virkelig hjulpet, Inge siger at det burde hun nok ha gjort noget før men hun skal jo også lære.Mor har legt med os idag og hun er også begyndt virkelig at opdrage på os, det syntes vi er lige strengt nok Hmmmmm.

 

 

Se selvom støvsugeren kører for fuld skrald, ka vi da godt lege rundt om den.

 
 
 

6. juni

I dag fik jeg, Robin, lov til at komme med ud at køre bil helt alene, æv bæv, det er nemli mig der først, skal afsted til min nye familie, så jeg har lidt travlt med at prøve en masse det gik gik rigtig fint, jeg var med henne og besøge labradoren Monty, en frisk dreng, jeg sku lige tjekke ham, men så gik jeg bare frem for at snakke med ham, frisk fyr.

Vi har haft tre hold gæster i dag så vi har haft nok at snakke med, den sjoveste, var nu Tobias, ham og mor er helt vildt gode venner.Inge havde nu håbet at han ville skrige lidt men det gjorde han bare slet ikke. Vi har lige fået ormekur her inden vi skal i seng, denne gang spiste vi det fint alle sammen vi fik det med lidt leverpostej.

 
 

Tobias og mor hygger sig.

_Buster skal lige hen og snakke med.

 

5. juni

Jubiii i dag kom far, han og hans mennesker kom til middag, mor og far mødtes lige først og snakkede lidt om "gamle " dage, men endelig kom han ind til os, og han er sku da en flot fyr , hvis vi skal sige det, han blev nu vist lidt overrumplet, men vi ville jo bare vise ham hvor fine vi er blevet. Han tog det nu pænt bare ikke lige os alle på en gang det var lidt for meget , mor sagde også at vi sku opføre os pænt, det var bare så svært for vi ville jo alle lære ham at kende. Så kom tante Luna, og hende ku han li de legede helt vildt og løb rundt, mor sad bare og kiggede på, der ku hun vist ikke følge med, det ku vi godt nok heller ikke. Men vi havde en rigtig hyggelig dag, og her til aften lå vi alle og snakkede om hvem mon der kom til at ligen ham mest !! det var vi ikke helt enige om, men vi får se. Vi håber at far er kommet godt hjem til Sjælland igen. Det har været en rigtig rigtig rigtig dejlig dag i dag.

 

Så er familien samlet

 

Se lige en hele familien, Sando ser da stolt ud ! .

Et flot par

 

Tror i jeg blir ligeså flot som min far når jeg blir stor?

 

4. juni

Se nu manglede vi igen en til at trykke på tasterne, Inge sagde hun var syg men altså !! nå det var vist rigtig nok, men nu er hun klar igen.Idag var vi ude på gå tur i det fri, vi bor så langt ude at der ikke rigtig kommer nogen biler så vi ku bare spæne hen ad vejen, vi fulgte nu pænt med når Inge kaldte. Vi var  nede at se hønsene og kylingerne også, ham hanefar han ka godt nok lave nogle mærkelige lyde, sikke noget larm. Tante Luna var også med se lige videoen, hun er da helt fra den, en være racerbil, vi blev helt forpustet af bare at se på hende, men hun er nu lidt skør men smadder sjov her der det Samson og Robin der leger med Luna.   Nu er der kun en dag til vores far kommer !!!

 
 
 

Buster og Rex kigger på høns og kyllinger

 

3. juni

Hold da op! sikke en dag, i dag kom chipmærkemanden, fæl mand, nogen af os skreg, men det var heldigvis hurtigt ovre, så nu må vi håbe at Inge har fået de rigtige chips i os, vi vil ihvertfald ikke frivilligt ligge krop til igen, men det har hun nok styr på, han havde også vores stamtavler med så nu er der papirer på os alle. Det var en hård omgang, men så i eftermiddag blev vi alle læsset ud i bilen sammen med mor, og så tog vi på tur, vi kørte ned på besøg hos Fengur han bor lige ned til stranden.  Der var lige en af os der var lidt bange, men ellers tog vi bilturen fint. På stranden blev vi helt vilde der var bare så sjovt, løbe rundt og bide i tang og grene, og bare grave i det bløde sand, fedt - fedt- , bagefter var vi oppe at besøge fengur i hans hus, og ved i hvad vi mødte der  ??? skildpadder, nogle sjove størelser, skallen var hård og når vi blev for mange forsvandt de bare ind i skallen, lidt smart lige at ku gemme sig der, nå da vi havde løbet og leget i haven faldt vi alle omkuld. Sikke en dag først fæl men det endte med at blive en rigtig dejlig dag tak til Fengur med famile for en dejlig dag.På turen hjem i bilen sov vi ALLE.   Og ved i hvad Inge lige har fortalt os  !!!!!  Yes  På fredag kommer vores rigtige far på besøg, vi glæder os vildt meget. Hvem mon ligner ham Mest ?????. vi kan næsten ikke vente, mor siger også at hun glæder sig til at vise hvor fine vi er blevet .

 

 
 
 
 
 

2. juni

Idag havde vi Asi , Lunas mor på besøg jeg kan ikke rigtig huske hende, hun ligner ikke helt samme slags hund som Luna, hun er jo helt mørk, nå hun var meget sød, men vi blev lidt overrasket da hun gøede, det var en helt ny lyd. Jeg samson var bare med til Agility idag, der var flere nye hunde, en sød lille chokoladebrun puddel, Ckoko hun var sød nok , men så var der en gal en som gøede meget der blev jeg godt nok forskrækket, men mig var hun nogenlunde overfor; Inge holdt mig på afstand, så hun var sikker på at jeg ikke kom noget til,det var en dansk svensk gårdhund, der var også en kæmpestor sort hund Olga, hendes gøen var  mega dyb hold da op, men efter et par gange, havde jeg jo hørt det før så ku hun bare gø ku hun !!! 

Mira, Samson og Robin (snyd for os andre), Æv æv de fik lov at komme ud og køre bil idag, mor var med, lige da vi startede var vi lidt rundt på gulvet men mor lagde sig bare, ned så det gjorde vi også, Samson faldt enda i søvn. 

 

1.juni

vi har været rigtig dovne i dag, men det var altså bare smaddervarmt, men her til aften, kom der rigtig gang i den og Kristian er ved at lave en lille agilitybane eller oplevelsesbane til os det var smadder sjovt at gø inde i røret det fik vi meget tid til at gå med. Så har vi alle, fundet ud af hvor vi skal bo, og vi er smadder spændte.  Nu skal vi lige lære en hel masse her de næste 2 uger Inge har jo ferie nu, hun skal lige ha kartoflerne op af jorden imorgen og, så hun har lovet os at vi skal med op på den rigtige agilitybane på onsdag.

 
 
 

31. maj

Vi har haft besøg af Gunilla der lige har fået et spejl refleks kamera i konfirmationsgave, så her lige et par rigtig gode, af de 300 billeder hun tog !!! 

 

Mira

 

Samson

 

Samson og Robin

Robin og Buster

 
Chili

Chili

 

30. maj

klippet negle igen !!! træls syntes vi. idag fik vi lov til at hilse på Stella, en lille flot dame, en coton de tulear. Hun var lidt forsigtig, men vi er egentlig ved at være vandt til der kommer alle mulige forskellige hunde på besøg, Inge siger at hun vil finde så mange forskellige racer som muligt, så vi er godt rustet til vi kommer ud i den store verden. Luna var lukket væk da hun har lidt med hunde med lang pels, hvor hun ikke kan se deres øjne siger hun, så vi skal lærer at de også er søde og det var Stella også.

 

Lucky og Stella

Vi hygger os da !

 

29. maj

Idag fik vi  besøg af en  Luna´s og mor´s agilityvenner, en Islandsk Fårehund, Fengur, han sku lige se os lidt an, han holdt lidt afstand, selv om vi bare lå og sov, Men Luna var rigtig glad for at han kom på besøg, at der endelig var en ordentlige (stor) hund at lege med, de tog nogle helt vilde ture så de måtte uden for indhegningen ellers var vi vist blevet løbet ned. Senere ville han godt lege lidt med os, vi syntes han var rigtig sød.

 

Fengur og  Robin

Fengur og Samson

 

28.maj

I dag har vi haft besøg af en dagplejer, børnene var faktisk lidt bange for os, men vi skulle jo også hen og se og smage hvad det var for nogle starutter, så det var måske lidt  meget med 7 ivrige hvalpe, det var faktisk dem der måtte krybe i sikkerhed oppe på en høj madras som vi ikke kunne kravle op på. Da de havde været her lidt, gik det fint, og vi legede med dem.

I dag er de sidste af os hanhunde blevet fordelt, æv bæv, så nu er det kun pigerne der mangler, det sker på mandag, så ved vi alle hvor vi er så heldige at komme til at bo, så nu har vi fået vores rigtige navn istedet for alle Inges mærkelige kaldenavne, nu skal hun bare lige lære hvem der hedder hvad hmm.

 
 

27. maj

I dag, fik vi A38 det var vi ret vilde med. Vi blev også  vejet i dag (se hvalpeside).

Døren har stået åbent, hele eftemiddagen og aften og der var kun en tissetår inde på aviserne, det har vi fået rigtig meget ros for !!!!!

Her en video af handhund nr 3 , 4 og 5. Vi ikke om det gør det nemmere for dem der skal vælge hanhund i morgen   hmmm !!!. Det er 3 og 4 der slåser, og 5 der futter rundt.

Det er hårdt at være hundepasser, her tar` Kristian og Lucky en lille lur.

 
 
 

26.maj

Yes, i dag fik jeg (og kun mig Samson Ha Ha), lov til at komme med ud i den store verden, Inge ville se om jeg var klar, og ja, jeg var helt klar, fulgte pænt med ud i marken, og jeg fik lov til at hjælpe med at grave de fine nye Samsø kartofler op, , det var lækkert bare at grave i løst jord.Jeg ku vist godt få et job som kartoffelopgraver.(der er lagt nye billeder af os ind på hvalpe siden).

 
 
 

25. maj

Her er et billede af hvordan vi bor vi fylder snart hele køkkenet, vi har en 3 værelses med fællesrum med (toilet), gang og egen udgang til haven, vi elsker at ligge inde i vores huse i starten kunne vi være i et, men nu ligger vi i 3, dejligt med lidt plads, vi tisser faktisk kun på aviserne når døren er lukket ellers går vi uden for det er ikke altid vi når helt ud i græsset, men ihvertfald ud på fliserne, når vi har sovet kalder Inge på os ude i haven, og vi løber ud, hun siger vi er rigtig dygtige.

Idag har dem der skal vælge hanhund først, valgt hanhund nr 1, han skal hedde Rex og bo i Gram, Rex er helt vild glad . I næste uge kommer ham der skal chipmærke os, så vi skal helst ha fundet ud af hvor vi skal bo her i pinsen.

 

24.maj

Nu skal i bare hører hvad der er sket, både godt og skidt, Kurt var nede for at sprøjte sine stikkelsbær den anden morgen, og midt mellem rækkerne lå et lille bitte rålam, desværre så han det ikke før det var for sent, han hørte det skrige, og det lå ned på knæene, han var sikker på at han havde brækket begge forben, og var nødt til at rører ved det, det skreg helt vildt, det havde desværre fået sprøjte væske over sig , han kunne ikke få det til stå på benene, han ringede hjem til Inge før hører hvad hun mente, hun vidste heller ikke rigtig hvad de skulle gøre de kunne jo ikke bare efterlade det, hvis det nu virkelig var kommet alvorligt til skade, sæt ræven kom og tog den!!! det ville godt være uhyggelgt, nå de ringede til en ven der vidste en masse om dyr, og  blev enige om at det ikke ville kunne klare sig i naturen, så de måtte ta´ det med hjem, hvis det skulle have en chance. Inge  syntes godt nok at ville blive et være cirkus med alle de dyr, men lade den dø, nej!!  Hun snakkede med dyrlægen og han sagde det var okay, mht. til os, så altså vi har fået en ny i familien, vi har ikke rigtig fundet et navn til hende endnu, men hun er allerede tam og går stille og roligt blandt os, vi er nødt til lige at bide og smage lidt på hende, det er godt ikke pænt af os , men det er altså svært at la vær´. Ja der sker noget her, men vi syntes bare det er dejligt at få en legekammerat mere, mor syntes det er ok, men tante Luna skal lige lære at hun skal være her, Luna er jo en jagthund, men det skal nok komme. Et par stykker af os går allerede hen til hendes hus når hun er ked af det, og står og kalder, så hjælper det at hun kan se os. Inge var lidt usikker på om hun ville overleve, men nu er hun helt selv begyndt at ta sutteflasken, så nu håber de at hun klarer den.

 

Tæve nr 1 er ihvertfald ikke bange for hende. 

 

23.maj

Nå, nu har hende Inge været i byen igen, så vi manglede en til at trykke på tasterne, hmm, nå det må jo  ha været god fest. I dag havde vi besøg af en hund de kaldte en Mops, han var en spøjs fætter han lisom gik og "gryntede"  det skulle vi lige vende os til, men ellers var han  sød nok og vi snakkede alle sammen med ham, mor syntes også, det var ok at ham kom på besøg, vi skal  lærer andre hunderacer at kende siger hun,  hvis vi selv ska´ sige det, syntes vi nu ikke han er lige så flotte som os !!!!!.

 

Her Mopsen Woggie 

Samson

Kristian har lavet et legehus til os, Samson syntes det er sjovt  at kravle igennem viduerne

 

22.maj

Vi syntes det er lidt syn for Vrælte at han skal gå helt alene så engang i mellem kommer han ind og leger med os, men han er nu er mærkelig fyr, vi andre skider i græsset og sørme om ikke han går og spiser det mærkelige grønne græs, godt det ikke er os der skulle leve af det!!.

 
 
 

21.maj

I dag havde vi besøg af en lille dreng, han var lidt spændende, så vi måtte lige smage og kravle lidt på ham, for at se hvad det var for en lille fyr, han tog det nu pænt,  med sådan en flok rødder som os.

 

Pu´ha alle de hunde

Robin, gir´ lige Michael et lille kys.

 

20. maj

5 uger gammel.

 

Yes , så er der nye legekammerater igen dejligt!.

Vi elsker bare, at få lov at rode og bide i alle Inge´s krøller.

 

19.maj

 
Hanhund nr 2

Så er vores mor helt rask igen, og har igen det store overblik, hun får lidt til at få maven i orden, men ellers er hun helt i top, og vores mælkebar er også åben igen, det er nu mors mælk der er bedst.

så er der dømt tøse hygge, vi syntes bare det er rigtig dejligt at de pusse nusser os, glemmer de os, bider vi dem bare lidt i tærerne. Vi har fået vores anden ormekur idag, vi fik leverpostej til mums, Inge sku godt nok passe på fingerne.

 

18.maj

Det er smadder godt, vi har vores "tante" Luna når nu vores mor er lidt syg og træt. hende kan vi godt bide lidt i ørerne, så vi ikke keder os her er det hanhund nr 3 og nr 5  der lige gir Luna en ruller. Idag har vi også hørt lyd cdén fra DKK, med høje lyde af torden, fyrværkeri, babyer, køer osv. vi var nu lidt ligeglade.

 
 
 

17. maj

Vores mor er ikke helt rask endnu, men hun har det bedre, hun har ikke rigtig så meget mælk til os for hun har jo ikke spist i et døgn, men Inge har sørget godt for os og vi fik også mad midt i nat, så vi skal nok klare den indtil mor har mælk til os igen, de har ikke helt fundet ud af hvad hun blev syg af, om hun hun havde fået et fremmed legme i sig eller blevet forgiftet ved vi ikke men Inge var meget bekrymret, og det var vi også, vi prøvede slet at sutte på hende vi lagde os bare lige så stille ved siden af hende. Idag har vi fået mælk af mor et par gange, og hun er begyndt at spise igen Inge siger, hun stadig har ondt i maven for hun piber når hun trykker på den, men vi håber hun er helt frisk i morgen.

 

 
 
 

16.maj

En rigtig dårlig dag, idag, vores mor er blevet syg, rigtig syg, hun kaster op og skummer ud af munden, og har rigtig tynd mave, Inge viste ikke rigtig hvad hun skulle gøre, hun ku bare se at det her var alvorligt, så lige ved middagtid måtte hun ringe til dyrlægen, hun tog derhen, dyrlægen kunne ikke rigtig se hvad der var galt ikke andet at hun havde rigtig ondt i maven, måske en forgiftning af en slags, så dyrlægen gav mor nogle forskellige sprøjter og noget smerte stillende, og så skulle de komme igen i morgen hvis hun ikke havde det bedre, så vi har alle været rigtig kede af det i eftermiddag, vores mor lå bare ude i en kurv og Inge måtte løfte hende ud for et tisse, hulk, vi har fået modermælkserstatning for at skåne mor så hun ka komme til kræfter igen.

JJUUBBII her til aften rejste mor sig selv og kom selv ind for at kigge til os og vi fik også en lille bitte tår mælk inden hun gik ind for at sove igen. så nu vil vi lade hende sove til i morgen, så tror vi at hun er kommet over det.

Så må man jo underholde sig selv

 

15. maj

I dag er Christian kommet på weekend, dejligt der er kommet en mere til at bide i , han smager nu meget godt ( Samson). Vi er begyndt at få hvalpefoder 2 gange om dagen nu for vi er rigtig sultne , og vores mor syntes vi har fået nogle rigtig skarpe tænder.

Når vi er  ude i haven er vi begyndt at komme når Inge kalder, hun tror det er hende der er sød, men vi tror, hun kommer med mad og så skal vi nok komme.

 
 

13. maj

Jubi 4 ugers fødselsdag, det fejrede vi med noget rigtig lækkert tatar, er du vimmer hvor smagte det godt, flere af os bed Inge i fingrene, og vi har fået vores tænder nu, så nu kan vi rigtig bide til.

 
 
 
 
 
 
 

11.maj

Altså hva er nu det for en fyr, og så larmer han, vi ligger faktisk lige og tar en lur i  haven.De fandt den efterladt nede ved søen, Kurt tror gåseægget ved et tilfælde er kommet i en anderede og nu vil andemor ikke kendes ved ham (den grimme gæsling), den stakkels fyr. Så nu har vi fået en ny legekammerat, man skal lære mange nye ting, han er nu okay bare han er i nærheden af os eller nogle mennesker, går han ikke hele tiden og rapper, Og Inge siger at vi har godt af at lære alle mulige forskellige dyr at kende, JA ja, bare han ikke nipper os i poterne.

 

10.maj

I dag var vi ude for første gang i det dejlige solskin, det var lidt noget fælt noget det grønne der, så i starten blev vi på tæppet, men ret hurtigt turde nogen af os at gå ud i græsset, det var faktisk også lidt sjovt at tisse i !. Kristians fætter Magnus, har været på bededagsferie, ham ku vi rigtig godt li`.

 

Her ligger vi nu godt !

Man ku´jo også lige smage, om han har fået vasket tær` for nyligt !!

 

9.maj

Øv, se lige mine kedelige søstre og brødre, bare fordi vi har fået et nyt rigtig dejligt blødt tæppe, behøver de jo ikke sove hele tiden vel, godt man kan lege lidt med sig selv.(Buster).

 
 
 

8.maj

Inge var vist i byen, så vi havde ikke lige til at skrive for os.

 

7. maj

I dag har vi fået den første ormekur, bradr .

Det er stadig lidt svært at spise men vi skal nok nok lære det. 

 

6.maj

Yes, idag fik vi rigtig mad(hvalpepiller blendet med modermælkserstatning), i hver vores madskål, det kan faktisk godt være lidt svært at få snuden ned i skålen, nogen af os slikkede uden på skålen, men når Inge holdt skålen skråt, fandt vi hurtigt ud af det og så kunne vi selv, men ihh altså sikke noget griseri, nogen er os, blev helt smurt ind i maden, selv om vi var ret gode til at spise, kun 2 af os skulle absolut have poterne ned i skålen !!! selvfølgelig nogen af drengene hvem ellers !

 
 
 
 

4. maj

skal vi lege os to ?.

Idag er Asi kommet på besøg det er Luna`s mor, hun skal være hos  os til på søndag, hun syntes vi er meget søde, Nikki syntes det er helt ok at hun er her, hun skal bare ikke lige gå op i vores kasse men hun må gerne stå og kigge ind over kanten. Vi er lidt ligeglad med hende.

hanhund nr 5 t.v og hanhund nr 4 t.h
 

3. maj

Gabbb. nu er jeg træt og mæt.

 

 

Tæve nr 2

Chili

 

2. maj

Se vi har haft hundepasser i nat vi sov pænt på hver sin side, så Kristian ikke kom til at mase os, vi syntes det var hyggeligt, og mor syntes det var dejligt med lidt selskab, Kristian sov vist også meget godt !!!.

Inge syntes altså at der sker så meget nu, at i måtte have en video idag igen, vi vil bare ha noget at spise !!!!!!, prøv lige at hører hvor vi kan snakke, selv et lille vuff, vi har allle 4 dobblet vores vægt nu.

 
 
 

1.maj

vi kan tumle rundt nu, man sku tro der var rom i mælken sådan som vi vælter rundt i hinanden, men bare siden i går er vi blevet lidt mere sikre på benene, men der går jo nok lige et par dage før vi rigtig kan løbe rundt men det varer ikke.

 
 
 

29. april

2 uger lige præsis, vi fylder noget mere end på det første billede, af 7 på stribe.

 

28. april

vi  to piger vi har bare fået øjne begge to, der er et par af drengene der ikke har endnu ha ha. En af os skal hedde Mira, den anden af os ved vi ikke helt endnu.   Vi fik klippet negle idag igen, mor syntes de river og stikker meget !!!

 
 
 

27. april

Se nogle af os har fået øjne, er vi ikke dejlige!

 

Robin

 

26. april

Jubii, nu kan vi skimte lys , øjnene er næsten åbne, vi kan ikke helt se tydeligt endnu, men vi glæder os til at se hvordan vores mor egentlig ser ud, vi ved bare at hun er blød og dejlig og holder os rene hele tiden altså alt det slikken !!!, det er ikke til at få fred til at sutte. Vores ører er også ved at "falde"  på  plads. Inge er ved at være lidt utålmodig hun syntes vi bare ligger der!! Men bare rolig vi skal nok give hende, et par grå hår om et par uger  ha - ha. Så er vi flyttet tætere på køkkenet igen, denne gang syntes mor det er okay, og hun er glad for at være tæt på sine mennesker.

 

 

25. april

Det er dejligt, at få en tår helt for sig selv, vi plejer at skulle kæmpe for en god plads.

det varer ikke før vi kan titte ud af øjnene, og flere af os har små mørke pletter på næsen,

Inge troede først at det var skidt, men nej  det sad sørme fast.

Ren hygge bare mig og mor
 

24. april

Der er vist fødseldag i huset, så der er ikke rigtig nogen der lige har tid til os, men hvad vi  ligger jo også bare her og spiser og sover, Selv om der var mange ude og se os, og de sagde allesammen: neeejjjjj hvor er de søde ! hvad havde de regnet med selvfølgelig er vi det.

 
 
 
 
 

22. april

Det var lidt for tidligt vi var kommet ind i gangen, der var for meget uro for vores mor, så Inge flyttede os tilbage til den dejlige ro og varme på badværelset.

I dag har vi fået klippet negle for første gang, lidt en mærkelig fornemmelse, men sikkert dejlig for mor så vi ikke kradser hende, Inge var godt nok lidt nervøs for hun syntes de var bitte bitte små neglene.

 

21. april

I dag blev vi flyttet lidt tættere på køkkenet, vi har været på badeværelset indtil nu da der var mest ro og varme, men nu vil vores mor godt lidt tættere på sine mennesker.

Her er masser af plads til at vokse på!
 

20. april

I dag var Luna inde og hilse på os, hun var meget forsigtig for hun ved godt at vores mor passer godt på os, men det var okay at hun kiggede på afstand.

Rex

 

19. april

Så er vi blevet vejet igen, og vi har alle taget rigtig meget på.

 

 

18.april

Syv på stribe

 

17. april

Det kalder man da hygge !!!!

 

16. april

en dag gammmel, og de spiser flot alle 7, og Nikki tar sig godt af dem, hun kommer glad ud til os også for at vise dem frem, dog må man godt holde lidt afstand.

 

15. april

En træt mor efter en lang omgang, fødselen tog 7 timer, men hun klarede det hele rigtig flot.

2 tæver og 5 hanner kom der , med  vægt fra 148 gr til 274 gr.

 

 

 

Inge Echwald

Gammeløkkevej 18 

8305 Samsø     

mobil 00 45 40 27 10 56

mail: os@kremmer.dk