Kennel Gammellykke Samsø

      

i foråret 2013 blev Happy parret med Lobo en lækker dreng fra Sjælland

Her Lobo

Du er nu kommet ind på hvalpedagbog kuld 2013, det lå på min gamle hjemmeside, derfor det anderledes udseende, men scroll ned og du kan følge hele dagbogen, dag 1 , er allernederst.

 god fornøjelse

 

Søndag den 26 maj. 2013

så har hvalpene efterhånden været 3 uger hos deres nye familier.

jeg har hørt fra dem alle flere gange, dejligt , og det går rigtig godt, de små banditter holder deres mennesker igang , lige som det skal være :-).

 

lørdag den 4.  Maj 2013

så er det sidste dag i dagbogen , idag er Kaiser blevet hentet, så nu er der kun Happy tilbage hun tar det meget flot hun har været med nede ved færgen med alle hvalpe og sige farvel , det er ligesom om  hun viste det , hun hoppede pænt ind i bilen uden  at se sig tilbage efter hvalpen, så utrolig flot, så må vi se de næste dage hvordan hun reagerer. 

Det har igen været en utrolig dejlig og spændende oplevelse at have hvalpe, det er dog et stort arbejde , så jeg er glad for at den videre socialisering og træning nu trygt er i hænderne på de nye hundeejere, jeg tror det bliver rigtig godt, Zerro, Kaiser og Balino har alle fået nogle helt vildtn engagerede mennesker så det er jeg helt  tryg ved det, nu skal jeg til at koncentrer mig om Happybognvores plan er at hun skal bestå hendes første Rally prøve her på Samsø den 18 oktober ,  . Jeg ønsker de nyemhvalpe ejere al mulig held og lykke med deres nye guldklumper 

 

Fredag den 3 maj.

I dag må jeg Inge, så overtage dagbogen, da Zorro og Kaiser i dag er blevet hentet, jeg har hørt fra begge at det gik fint Kaiser sov hele vejen hjem i bílen, og Zorro møde med hans far Lobo gik også godt, vi har så kun Balino tilbage og han fik lige en tur på den 4 hjulet motorcykkel idag , han var ikke så glad når jeg startede men når den først kørte gik det fint.

 

Torsdag den 2 maj

Så er det ved at være slut med hvalpedagbogen , mig og Zorro bliver hentet i morgen, og Balino på lørdag snøft. idag fik vi sidste ormekur i råt kød det var lækkert mums mums, Inge har været ved at lave hvalpebøger så vi har leget med Kristian idag, og se vi får stadig lov at få en tår mælk hos mor men der er godt nok ikke meget plads mere

 

 

Onsdag den 1 maj

Fed dag i dag, i formiddag fik vi lov at sove inde i Inges seng wink

Og så var vi igen med til hundetræning, og idag var vi helt klar vi løb hen mod de andre hunde, holdt lige lidt afstand men det var fint idag, vi mødte også en lille shishu hvalp han var sød og passede lige til os i str., og ved i hvad, vi fik lov til at løbe agility, fedt , jeg tror lige, i her ser de kommende danmarksmestre, selv om balino snød og løb uden om vildt fedt og sjovt, det er lige noget for mig .

 
 

Tirsdag den 30 april

Idag har vi haft besøg af Balou en fyr på et halvt år , han var lidt vaks, men efter et kvarter legede vi fint med hinanden, vi har også været ude at kører, vi var nede og besøg RIkke , Katla og Fengur, i deres hjem tror måske Rikke lige har fået en enkelt tissetår et par stederwink, men vi hyggede os og løb rundt i hele huset.

 

Mandag den 29 april

Idag har vi fået halsbånd og sele på, det klør bare helt vildt og så har inge kun et lyserødt halsbånd, det er edermame groft at man skal gå med sådan en tøsefarve . Vi ønsker os altså nogle i en ordentlig drenge farve i længde 27 cm. tak !

 

Søndag den 28 april

I dag har vi haft besøg af Molly , hun var en sød stille og rolig hund hende ku vi godt li  smiley

 

Lørdag den 27 april

Så fik vi lige klippet kløerne igen, og Mette og Camilla var ude og lege med os  , Camilla havde noget lækkert tykt hår at bide i 

 

 

Fredag den 26 april

lækkert vi fik et fårehorn idag, det var rigtig dejligt til vores kløede tænder, måske bare fordi vi skal være alene hjemme for Inge skal ud og rejse til konfirmation æv-æv.

Men vi har bare lavet en hemli aftale med Rikke så hun kommer og nusser os lidt .

 

 

 

Torsdag den 25 april

i dag har vi været lidt trætte, glemte helt at fortælle at i går efter vi havde været ved dyrlægen, var vi til biltræning, der hver vi bor kommer ingen biler, så vi blev plantet ude ved vejen i Tranebjerg, og sad inge bare der og drak kaffe, mens vi lige var lidt nervøse, men guffer gør undeværker, så til sidst lå vi os bare til at sove hvis der ellers ikke kom nogen forbi der ville kæle, så blev i bare taget op, de var nu alle meget søde. Inge har idag bare for sjov, prøvet at få en dame Tove, til at lave hvalpetest på os, det var meget sjovt, vi lå alle i ´midten af skalaen, så Inge siger at det er helt fint, det er godt nok en test til en islandsk fårehund, men pyt

 

Onsdag den 24 april

Er du vimmer en dag, nu skal jeg godt nok love for vi bliver udsat for lidt af hver, vi startede ved dyrlægen og kørte i bil for første gang , vi syntes det var ret fedt ingen klager her wink. Så indt il dyrlægen hun var meget sød vi nåede lige at hilse på en lille chi vau va hvalp ude i venteværelset. Vi blev alle undersøgt i hoved og r.... og , alle havde stenene nede, vi var de rene pragteksemplarer, så nu er vi blevet chippet ikke en af os peb , Inge sagde vi var så dygtige, vi har også fået pas så vi kan rejse udenlands, gad vide hvor min familie vil ta´mig med hen smiley. her til aften var vi med til hvalpetræning, der var mange hunde så vi har mødt Dansk Svensk gårdhund, han var sød, en Langhåret hønsehund, han var også okay(på afstand), en golden retriver han var sød, 2 samojede hunde, en beagle, og en stabyhound han var helt vild med mor, men vi syntes de larmede lige rigligt så ku vi ligge hos Kristian elle Magnus, eller nede i vore bur så var det okay de kom hen og hilste, men nu er vi osse bare færdige helt "døde". nærbillede er af samojeden Buster en hyggelig dreng og Balino,Buster ser godt nok kæmpe ud ved siden af det må være al den pels wink

 

Tirsdag den 23 april

I formiddag har vi haft besøg af dagplejen, vi løb hen og hilste var nok lige ivrige nok men, fedt hvor var der mange små fingre at smage på, de var nu ret kloge de børn for de fandt hurtigt ad af at gemme fingrene i lommen æv-æv, de syntes i hvertfald vi havde noget fedt legetøj det kunne de li at lege med, specielt vores tunnel, men den er altså også sjov. I eftermiddag kom Nugga der er en Breton på besøg, hold da k.... hvor der var gang i hende hun er noget af en racerbil, og vi blev simpelthen bange alle sammen, Inge sagde at nu måtte vi lige tage os sammen for hun var så sød og ville bare lege , men nej nej det troede vi ihverfald ikke !!!!!

 

Mandag den 21 april

Vi var simpelthen lige ved at nå ned til kinerserne i dag, vi gravede og gravede ja oven ikøbet i 2 lag smiley

var blev bare så trætte af alt det graveri .

 
 

Søndag den 21/4

I dag har vi haft besøg, af ikke mindre end 12 mennesker, 3 var Zorro`s familie der kom og så hvordan vi havde det,det var dejligt at hilse på dem igenheart.  Men så har der også være 8 helt nye mennesker store og små fra ca.  60 cm til ca 2 meter høje, tror jeg,  vi elsker nye mennersker det er altid dejligt at få noget nyt flæsk og bide i devildevil, vi spænede hen til alle, Tobias og Kasper som er på billedet syntes nok lige vi var lidt grove, men inden de tog hjem ku de godt li os cheeky. Inge havde håbet på at Christoffer på knap et halvt år ville skrige lidt men næ nej ikke en lyd , så babygråd fik vi ikke at hører, men hvis jeg kender hende ret finder hun nok noget på you tube :-). Nu er vi osse bare helt færdige !!

 

Lørdag den 20/4

Så gik der lige portrætfotograf i hende Inge.

Kan i gætte hvem der er hvem devil

VI er da ret fotogene er vi ikke !!!!

 

Fredag den 19/4

I dag har vi haft besøg af en dreng , Gustav, han havde sådan noget mærkligt noget på hænderne, men manner hvor var det sjovt at bide i , hmmm tror Inge må erstate et par strikvanter devil.

Nu er vi bare helt færdige smiley

 

Torsdag den 18/4

Så sidder man der og venter kommer der ikke snart noget mad !!!

se lige hvor dygtig Balino er til at sidde pænt

 

Torsdag den 18/4

Vi gir lige Tante Luna en ordentlig tur !

 

Onsdag den 17/4

Hmmmm ved ikke helt hva jeg ska mene , Inge synts vi lige skal lære det, de der hunde de kan wauuu de er edder skrappe, det varer vist lige lidt, prøv og se

 
 

Tirsdag den 16/4

Moms idag fik vi rigtig BARF er du vimmer det smagte vi tømte skålene lige på nul komma fem yes

 

Mandag den 15/4

I dag har vi været i haven og se på kænguruer , de er godt sjove og så hopper de rundt på 2 ben.

 

 

 

 
 

Søndag den 15 april

her ser i lige Danmarks kommende fodboldstjerner , bolden er godt nok lidt stor !

 

Lørdag den 14/4

Så endelig, Lone valgte mig jubiiiheartheart, jeg kæmpede også hårdt for det, det er svært for vi er da nogle dejlige fyrer allesammen, men nu hedder jeg altså Kaiser og skal bo på Fyn, Inge siger det er et dejligt sted, hun er selv født der, det bliver fedt.

Billed 1. Det er broderkærlighed, det er mig og Balino

Billed 2. Balino sir tillykke, til hans nye mor der fylder år idag :-)

 

 

Fredag den 12/4

 

Så er der fælles spisning , tænk hvis vi havde været 7 hvor skulle resten så være devil

fra venstre : Kaiser, Balino og Zorro

 

Torsdag den 12/4

se lige hvor vi kan trække hvem vinder wink

 
 
 

Onsdag den 10/4

Træls vejr idag , vi fik ikke engang lov til at komme ud øv-øv. Idag har hanhund nr 3 fået navn et fine et , han skal hedde Zorro ,og han ved nu hvilken familie han skal bo hos i fremtiden , han får det helt skkkert godt der.  Ha skal jo bo sammen med far , hmmm så bliver han rigtig opdraget på hi-hi. på lørdag får storebror og mig navne, det bliver altså dejligt  er ved at være træt af deres mærkelige kalde navne :-) her video af tante Luna og mig, gid jeg får lige så flot en pels når jeg blir stor !!.

 

 

Tirsdag den 9/4

Idag syntes Inge lige at vi trængte til en manicure , bvaa tøseting, nææ giv os noget vi kan rive og bide i så skal vi nok få slebet de klør ned .

 
 
 

Mandag den 8/4

Så er vi 5 uger ,det går godt nok stærkt, vi havde da regnet med lagkage idag og hvad fik vi !!!!! Ormekur hun er godt nok streng.

 

 

vægt 5 uger 

Hanhund nr 1.  2600 gr.( Balino)

Hanhund nr 2.  2050 gr.( Kaiser)

Hanhund nr 3.  2250 gr.(Zorro)

 

 

Søndag den 7/4

Så er vores far rejst hjem, snøft han er godt nok en flot fyr, og i dag gik det rigtig fint vi opførte os rimeligt og han var faktisk lidt nysgerrig også :-)

Tror faktisk at han var lidt stolt af os!!! Her lidt billeder af hele vores dejlige familie :-)

 
 
 
 

Lørdag den 5/4

i dag har vi set far for første gang , Wau bare jeg blir Lige så flot som ham, vi var vist lidt ivrige , så han lige trak sig, nå han kommer igen i morgen og så har jeg altså lige forklaret mine brødre at de bare har at opfører sig ordentlig og ikke bide ham i benene :-).

 

se så er der fælles spisning

 

Fredag den 5/4

Se lige nu har vi fået en 4 værelses surprise, man blir´sgu helt rundtosset , nå det er fordi vores huse er kommet, som vi skal have med hjem til vores nye familier, og Inge siger at jo mere de dufter af os alle sammen jo bedre, ( selv lidt tis er velkommen devildevil).

Ved i hvad, i aften sent, kommer vores far på weekend , vi glæder os bare så MEGET, tror i han bliver stolt af os det tror jeg, bare fordi vi tisser lidt på gulvet en gang imellem gør vel ikke noget !!! Kurt kom godt nok til at træde i det he-he devil.

Vi er bare så spændte, hele hans familie kommer, så vi må dælme stramme os op

 

Torsdag den 4/4

Ved i hvad i dag kom der nogle firbenede hundevenner på besøg devil vi løb efter dem , de var nogle være pivskider !!, mor sagde det var hendes bedste venner og vi sku være søde devildevil, det var vi næsten også , de hedder Katla og Fengur og kommer nord fra , Island vist nok !.det må være koldt deroppe med alt det hår de har, vi håber de snart kommer igen og vil lægge ben til så vi har noget at smage på .devil

Bil.1. Fengur og mig

Bil.2. Se mor er ligeglad .

Bil. 3 det er hygge !!! ( der døde vi helt )

 

Onsdag den 3/4

så fik vi lige ordnet klør igen , se lige fælles angreb på Kristian :-)

 

Tirsdag den 2/4

 

jubii idag skinnende solen så meget at vi fik lov at komme ud for første gang , vi var alle tre helt klar og smuttede lige ud af døren, så var der sådan noget grønt noget , græs kalder de det , det var sjovt at hoppe rundt på, bagefter gav vi lige Luna en tur :-)

 

 
 

Mandag den 1/4

Vi har bare haft besøg af så mange dejlige mennesker her i påsken , vi er simpelthen blevet kysset nusset så meget så vi er helt udkørte mand puha, men hvor er det dejligt og Inge siger jo fler jo bedre, meeen nu må de godt lige holde en pause

Så kanøfler vi lige mor heart

 

Søndag den 31/3

Se lige hvor vi kan løbe på det glatte gulv !

og ved i hvad vi blev invaderet 25 mennesker der skulle til påskefrokost,  i alle str og former babyer, frække drenge , vi blev nusset og leget med hele dagen, så i aften var vi bare totalt døde.

 
 

Lørdag den 30/3

Ved i hvad , i dag har vi haft besøg af 2 af vores kommende familier, det var bare smadder hyggeligt, vi er blevet nusset og kigget på helt vildt, og vi er helt vilde med dem , vi smagte lige lidt på dem for lige at se om de var ok smiley, og det var de, dem vil vi gerne bo hos, håber de snart kommer igen !!

Jeg tror også de syntes vi var nogle flotte fyre  !!, vi charmede i hvertfald alt hvad vi kunne

Og om aftenen kom der også gæster , så mere nusseri. og en mærkelig fætter der havde hår forneden i hovedet hmmm,  så`n en har vi ikke set før , mor kiggede lige lidt også, men Inge sagde at det kaldtes skæg noget mærkelig noget men det smagte faktisk ok cheeky

 

 

Torsdag den 28/3

ja ja kordinering af 4 ben på en gang kan være svært, men er vi ikke bare blevet skrappe til at gå

 
 

Onsdag den 27/3

Se lige storebror , vi havde besøg i dag af en lille dreng Anton ham ku vi godt li angel, og hans storesøster Asta.

 

Vores første bytte en STOR fæl rotte har vi nedlagt, mor siger vi skal passe på den det er hendes ynlingslegedyr, men gnaske lidt i den må man lige vi har alle tænder der klør  angryangry

 

Tirsdag den 26/3

Idag har vi for første gang fået rigtig mad, vi var faktisk sk...  gode hvis jeg skal sige det, vi ku næsten selv spise af skålene uden at blive smurt ind i mad devil

AJJJ, hvor jeg lige ligger og hygger i Gunilla´s arme heart, hun ku´godt få lov at blive og nusse mig hele påsken !!.

 
 

 

Mandag den 25/3

så er vi bare 3 uger yeswink

Havde da lige regnet med en lille gave hmm, nå Inge var ude og rejse i weekenden , men vi var da fuldstændig ligeglade for Rikke og Magnus var og passe os og hold da op alle de kys og knus vi fik heart

Det var lige før der gik lidt for meget tøs idet !!

De er nu velkommen en anden gang . Min storebror's første tand er brudt igennem idag , men bare vent vi kommer snart efter ham og kan bide igen !

 

lørdag den 23/3

se lige nu har vi simpelthen fået en 3 værelses lejlighed med egen udgang til haven.

 

Fredag den 22/3

Nu trænger vi altså snart til lidt mere plads vi er bare lukket inde i den her kasse og kan ingenting se !

 
 

Torsdag den 21/3

Se lige hvor aktive vi er blevet angel

 

Onsdag den 20/3

idag har vi bare haft GUL afføring så vores fine hvide pels er helt gul, så'n noget gris , bare fordi vi sku ha den ormekur . Vi  er så småt begyndt at "gå" rundt i stedet for at møve os frem på maven , og jeg er bare den dygtigste , de andre to er lidt for gumpetunge ha-ha

 

 

 

Tirsdag den 19/3

brvaa i dag har vi fået ormekur føj , og klippet klør, jeg syntes godt nok hun strammer den lidt angry

 

Mandag den 18/3

sådan kan man også sove smiley

hanhund nr 1 og 3

 
 

Søndag den 17/3

Idag har vores fars ejer, Anja været på besøg for at se os flotte fyrer, hun syntes vi var nogle vældige fyre, det var dejligt at blive nusset så meget om, tror dælme vi er blevet fotomodeller med alle de billeder hun tog :-)

De skal have en "parringhvalp" så det er spændende hvem af os de vælger , men det varer noget endnu wink

 
 

Lørdag den 16/3

I dag er vi bare alle lidt kede af det, vi er flyttet ind i køkkenet i dag , mor vil helst være sammen med resten af familien

Se hvor vi roder rundt vi har alle fået øjne nu :-)

 

Fredag 15/3

de sidste 2 dage har bare været de værste i mit liv , idag er det mig nr 2 hanhund der skriver snøft, fordi :Torsdag blev lillesøster bare rigtigt skidt hun blev bare mere og mere slap , jeg fatter det simpelthen ikke for onsdag var søs bare helt op på dupperne kravlede rundt blandt os drenge og suttede og roede rundt , mon vi har mast hende crying, det tror jeg nu ikke , nå torsdag middag blev det være og torsdag aften , tog Inge til dyrlægen med hende , dyrlægen gav hende et skud energi, dyrlægen kunne ikke rigtig finde noget specifikt de håbende på det bedste men  desværre sov hun selv stille ind i Kristians hænder, heartbroken heart. Mor var helt rundt på gulvet og gik og peb , og os drenge lå bare helt stille . Vi tænker også på den familie som jo allerede har fået et forhold til vores lillesøster det er godt nok noget skidt, død uretfærdigt øv øv. Idag har mor, Kristian og Inge begravet hende ude ved søen ved siden af deres gamle hund Sasja og rådyret Nuggi, på en dejlig solbeskinnet plads så der ligger hun rigtig godt heart,

Her det sidste billede hvor Søs ligger og putter med Inge og mor i deres sengheartheart

 

 

Onsdag den 13/3

ved i hvad,  i dag så jeg for første gang lidt af  min mor det var dejligt , vi er så småt ved at få øjne , det dæleme osse på tide,  vi ligger jo her og rager rundt i blinde enlightened

I dag for første gang spiste jeg selv , så jeg fik helt trommesyge er du vimmer mand, jeg var kuglerund og Inge blev bekymret men det smagte bare såååå godt , og  Inge holdt drengene væk Ihh hvor var det dejligt, 

I nat vil Inge prøve at flytte os ud på badeværelset , så hun ka få sin nattesøvn , nu må vi se devil

 

Tirsdag den 12/3

Så er mor færdig med pencelin, hendes temp er faldet, og hun er helt på toppenheart

Vi er alle meget spændte på hvilke navne vores nye familer vælger til os, Inge skal indberette navne til Dansk kennel klub inden vi er 3 uger, så jeg er virkelig spændt på hvad min familie vælger af navn til mig.  Det bliver dejligt med et rigtigt navn  det istedet for alle mulige mærkelige kaldenavne, drengene må vente til de er blevet tildelt de forskelige familier omkring uge 5-6  ha-ha. Idag fik Luna lov til at komme ind i soveværelset og kigge til os hun fik oven i købet lov til at ligge lige så stille , hvor mor bare lå og sov med et halv øje åbent devil

Her billeder af  hanhund nr. 3

 

Mandag den 11/3

så har vi bare 1 uges fødselsdag i dag jubii.

i nat spiste jeg helt selv en af gangene så Inge kun sku op 2 gange, mors mælk smager altså også meget bedre, så jeg kæmper videre, jeg fik selvfølgelig så lige tynd mave også, nu gik det lige så godt, men det har vi vist styr på det nu også cheeky

Her billeder af hanhund nr 1.

han er noget af en basse devil

 

 

Søndag den 10/3.

Jubii så har jeg taget meget på yes , Drengene havde selvfølgelig allerede i går fordoblet deres vægt siden de blev født såén nogle forslugne nogle devil.

Her det hanhund nr. 2 der får en tår alene.

 

 

 

Lørdag den 9/3.

Her er billede af mig og mor der hygger, det er bare dejligt  smiley

Inge fodre mig stadig men hun siger at jeg snart kan klare mig selv, hun var godt nok bekymret for mig på et tidspunktcrying, hun er vist også ret træt efterhånden sir´hun er blevet for gammel til kun at sove 2 timer af gangen ha- ha !!

 

Fredag den 8/3

Ups - vi var lidt trætte :-) så vi fik ikke lige skrevet

 

Torsdag den 7/3

Idag har været en lidt hård dag, Inge er stadig ikke tilfreds med mig jeg er ikke god til at sutte siger hun.

Mor har stadig ret høj feber så Inge besluttede at nu måtte der gøres noget så det ikke går ud over mælken  til os , hva dælen sku vi så gøre , nå hun tog mor med til dyrlægen og han har givet hende pencilin mod en formodentlig  begyndende livmoderbetændelse, vi håber alle det hjælper mor er rigtig god til at tá sig af os, og kommer altid menneskerne glad i møde , så man kan ikke se det på hende hun puster bare hele tiden, og det er synd for hende , nu skal hun ha pencilin i 4 dage  håber bare ikke at vi får ondt i vores små tykke maver devil

 

Onsdage den 6/3

I dag har vi haft besøg af dyrlægen Inge var ikke helt tilfreds med mors temp. den var lige lovlig høj mente hun, dyrlægen mærkede mor på maven men mente at alt var helt fint, så vi skulle give feberen et par dage til at falde, inden der skulle gøres noget, mor har masser af mælk det ligefrem driver af hende !. Inge ville også lige have os alle tjekket efter, hun ikke helt er tilfreds men min vægt hun syntes ikke jeg tager nok på , men ved i hvad det er altså ikke nemt at følge med de drenge de skovler bare ind og smasker helt vildt, jeg prøver virkelig, men mit sutteorgan er bare ikke helt så stort :-)  og larmene !. Inge har besluttet at hjælpe mig godt igang så nu får jeg sutte flaske hver 2 time i dag og i morgen ihvertfald, og hun har fundet varmetæppet frem til mig det er bare såååå dejligt så kan jeg bare ligge og bruge mine kræfter på kun at blive større devil jeg skal nok komme efter de drenge , og de skal dælme ikke hugge mit tæppe

 
 

Tirsdag 5/3 2013.

i nat var vi lidt urolige og meget sultne så mor og Inge måtte hele tiden hjælpe lidt, mor har masser af mælk så det er ikke noget problem, men drengene skubbede hele tiden så Inge måtte lige bære mig i hånden så jeg fik fred og ro til at drikke, i dag er der meget mere ro i kassen, alle har taget på men det tror da pokker, jeg tror mor har fløde i automaterne :-),

 

Her ligger vi så, mor er træt men glad heartheart

 
 

Her er vi så alle sammen, fire stk perfekte små hvalpe det er mig tæven til højre.

 
 

Her kommer hanhund nr. 3 til verden

 

Mandag den 4/3 2013.

Så kom dagen hvor , vi blev født endelig efter at have været i mors mave så lang tid, hun gik fra foderet i går morges så Inge troede det blev i nat , men nej først her i formiddags passede det min store bror at få skubbet sig ud i den virkelige verden , og jeg som sidst fødte er allerede udnævnt til at føre dagbogen her , bare fordi man er den mindste :-).

Inge gik en tur med mor i formiddag og pludeslig gik det stærkt, mor nåede ikke en gang ind i kurven før veerene kom, mor havde lovet hendes veninde RIkke at hun måtte være med til fødslen, ligesom hun var med til mor´s fødsel, hun skyndte sig at ringe at nu var det NU. kl 9.45 kom han nr 1 dumpende næsten uden nogen opdagede det :-), det gik stærkt og han nr 2 kom kl 10.00 også uden de helt store krampetrækninger, Inge og Rikke sagde at mor klaredede det super flot. han nr 3 kom kl 10.20 , og så trængte mor til et hvil, de var lidt i tvivl om der kom fler da dyrlægen havde snakket om mindst 3 men, så kom jeg, som rosinen i pølse-enden kl.11.45. . der gik stadig et par timer hvor de ikke viste om der kom flere men nej , vi er fire pragteksemplarer hvis vi selv skal sige det, alle suttede med iver efter få minutter. her lidt billeder og video fra i dag, nu trænger vi alle bare til at sove !

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Inge Echwald

Gammeløkkevej 18 

8305 Samsø     

mobil 00 45 40 27 10 56

mail: os@kremmer.dk