Kennel Gammellykke Samsø

      

I foråret 2010 blev happy parret med Bendji fra Stockholm, desværre kom der kun 1 hvalp ved kejsersnit,

heldigvis blev hun ammemor for 3 kleinermunsterlæderhvalpe fra Jylland

her Bendji

 Du er nu kommet ind på hvalpedagbog kuld 2010, det lå på min gamle hjemmeside, derfor det anderledes udseende, men scroll ned og du kan følge hele dagbogen, første dag er allernederst, i dette kuld fik Nikki kun 1 hvalp ved kejsersnit, hun blev heldigvis ammemor for 3 kleinermunsterlænder hvalpe, men læs selv den spændende historie

 go fornøjelse

  

12. august

Yes vi fik lov at komme ud i haven og lege med nuggi, i dag Inge havde  lånt et rigtig godt kamera, så hun kunne tage nogle rigtig gode billeder af os inden vi skal skilles(snøft), selvfølgelig skulle Zenta ud og svømme i søen, det er klart, og ved i så hvad så ville Inge putte os alle i bad, hmm, med shampoo og det hele, nå vi tog det meget pænt, og vi kom til at dufte rigtig godt og har fået den blødeste pels, Victor syntes selvfølgelig det var noget være pjat !! Vi har også være oppe at besøge min halv storebror Samson idag, han tog rigtig godt i mod os, det regnede helt vildt så vi måtte være inde i deres køkken, ups vi kom vist til at  tisse 1 gang eller 2, Samson peb lige lidt hvis vi alle stod lige rundt om ham, så kunne han ikke helt finde ud af hvad han skulle gøre, men ellers en sød og flot fyr syntes jeg, så tak til Samson, Mette og Camilla for at vi måtte komme og lege. Nu nærmer tiden sig for at mine søskende skal tilbage til deres famile, de må glæde sig helt vildt til at få dem tilbage, Kurt mener vist også at de er klar han syntes vi  lamer lidt meget om aftenen, inde i køkkenet, hmm, og Laika er bare så adræt at hun kravler over vores indhegning, hun kan ikke holdes inde. Gæt lige hvem der blir 8 uger idag. !!!smileysmiley

 

Sådan noget tøsepjat at blive vasket !!

 
 

11. august

i dag syntes jeg altså var lidt træls, der kom byger hele tiden det er ret vådt, vi var ude at gå en laaang tur idag, og laika og jeg var til "bil" træning oppe på hovedgaden i Tranebjerg, jeg gad nu ikke at gå, fordi jeg skulle ha sådan en åndsvag sele på, så vi sad bare på fortovet og lyttede til biler og knallerter, de ku faktisk larme temlig meget.

 

10. august

Idag har vi haft besøg af dagplejen, det var rigtig sjovt, først skulle de lige se os lidt an, på den anden side af hegnet, for to af de små, var ikke vandt til dyr hjemmefra, vi ville rigtig gerne lege med dem , og efter lidt tid kom de ind til os, det var lidt sjovt med sådan nogle små mennesker , dem kunne vi næsten nå til hænderne, den ene pige var lidt bange for os, men til sidst kastede hun faktisk bold med os, vi blev ret trætte og lagde os bare under liggestolen, selv om de små børn blev ved med at kravle rundt på den, jeg tror altså at de syntes den er ligeså sjov som vi syntes , vi elsker at løbe op og ned af den.  Vi siger tak tíl Anne Marie og børnene for at de kom for at lege med os. I eftermiddag har vi været ude at gå og Inge og Kristian, legede gemmeleg ude i kornet, det var vildt sjovt, vi fandt dem næsten hver gang, og ved i hvad, Laika blev helt væk på et tidspunkt, vi ku slet ikke finde hende, men så sendte Inge Luna afsted for ar finde hende, og vupti, det var hun smadder skrap til. Kristian syntes vist også det var smadder sjovt, håber han gider lege gemmeleg igen i morgen.

 

9. august

Se lige en mærkelig bold vi har fået, den siger de mest mærkelige ting lige pludselig, også hvis vi lige skubber til den når vi sover, hmm men vi er snart så vandt til alle Inges mærkelige påfund, så vi bider bare lidt i den, vi har alle været med ude at køre bil helt alene, det går okay, vi er lidt nysgerige, men man skal vel også lige ha lov at se hvad det er der foregår.

 
 

8. august.

Inge er på Sjælland hele dagen på kursus i råfodring (BARF) med Mogens Eliasen, det smager altså hammer godt, hundre gange bedre end de tørre trælse piller, og ved i hvad de siger man lever 30 % længere når man får noget ordentlig mad, jaaaaa tænk lige over den.  Godt vi har Kathrine og Kristian, han har snart trænet os hele dagen i skud træning, og rigtig "drengetumling" .

Mælk er altså godt, og vi får stadig lov.

 

7. august

Prøve lige at se tante Luna, hun vil lege tagfat, men der er vist ingen af os der kan følge med, puha vi blir forpustet bare af at se på, men bare vent vi skal nok komme efter hende. 

 
          
 
 
 
 

6. August

I dag, er Luns gamle mor kommet på weekend, hun er stille og kedelig, men kan godt lide os. Jeg var på min første cykeltur i dag, Inge cyklede en tur til Ballen , hun syntes det var tiden jeg lærte at sidde i cykelkurven, mine Bonussøskende måtte blive hjemme, da der er mange hunde dernede, og Inge ville ikke risikere noget da de jo ikke er vac. og ikke fik atistofferne fra deres mor, ærgligt for dem, jeg ville ellers godt ha haft dem med, jeg syntes at bilerne larmede lidt meget, alle menneskene var søde og jeg løb dem i møde, men bilerne de ku godt lige lære at køre lidt mere roligt, jeg blev i hvertefald, træt og, ved i hvad jeg blev næsten kidnappet af en dame, hun var nu rigtig sød, mennn, hun sku lige rundt og vise mig til alle naboerne, dernede, 

 

5. august

Yes, idag var vi på vores første køretur, det var sjovt, vi sad sammen med mor og Kristian omme bag i, vi sku til stranden, ned og besøge Fengur. Det var noget mærkeligt noget det der skvulpede det store hav, Laika og mig sku lige mærke hvad det var for noget Victor og Zenta løb lige ud i det sammen med Luna og Fengur, vi var egneltlig mest opmærksomme på Fengur han gø´r altså når han skal bade, gad vide om han tror han kan jage devilbølgerne væk .'  Lige pludselig begyndte det bare at regne helt vildt og inden vi kom ind i Fengurs hjem var vi driv våde, og der kom nogle helt vilde brag der var vi godt nok lidt bange, der kom også nogle vilde streger på hilmlen, dem ku jeg ikke li, men da vi først var kommet inden for , var vi ligeglade, et nyt hus der sku undersøges, yes, ting der sku smages på en lille tissetår her og der, og sand alle vegne, håber ikke Fengur og Rikke blev alt for træt af os,med det grisseri vi lavede, vi hyggede os i hvertefald. Der var vist ingen af os der kan huske turen hjem i bilen for der sov vi.

 
 
 

4. august

Tobias var på besøg i dag, en lille sjov fyr, vi smagte lidt på ham, især hans skjorte smagte godt. Vi har også haft vores første skud lektion i dag først skød Kristian sin pistol af, det var vi nu ligeglade med , så  prøvede han at slå knaldhætterne af med en hammer det larmede meget mere, men det var da Kristian selv der blev forskrækket, ha ha.

 
 
 

3. august

Nu begynder der at ske ting og sager her, Inge har 14 dages ferie nu , så hun siger at nu skal vi i skarp træning så vi bliver klar til at komme videre ud i den store verden, jeg er jo ældst så det var rimeligt at jeg var den der først kom ud og kører bil, det var rigtig spændende, mor var med så vi  lå os bare ned og sov.

Og ved i hvad , Chili havde godt nok advaret os om en eller anden dum CD, som Inge åbenbart elsker, den hørte vi i dag, den var kedelig, der var barnegråd, kobrølen, tordenvejr og jeg ved ikke hvad, nå så slemt var det nu heller ikke , men Chili sagde, at den er rigtig trææls.

 

en tørret kyllingefod mums !!

Kom ind og leg !

 

2. august

I dag hilste vi lige på Figaro, en mærkelig kat han lå ganske pænt lige indtil Zenta bed ham i halen, så fik han nok og løb sin vej, mærkeligt vi smagte da bare en lille smugle på ham !!!

 
 

1. august

lige et par nærbilleder af os alle.

 
 

29. juli

I skal da lige se hvordan vi bor, vi har en 2 værelses med stort køkken alrum (toilet), og egen udgang til kæmpe terrasse og græsplæne, rigtrig lækkert, og vi er så gode til at gå ud i græsset og tisse siger Inge

 

28. juli

Vi havde besøg af mine bonussøskendes  mors familie idag, det var rigtig hyggeligt, de syntes også vi var blevet store og flotte, de har nok lidt svært ved at vente med at få os hjem igen , men vi skal lige være lidt ældre, så skal vi komme og lave kunster hos dem bare vent.

her driller vi lige alle sammen tante Luna.

 
 

27. juli

Det går bedre med mors pat idag , Inge har købt noget specielt plaster, så vi ikke kommer til at sutte på den, men nu er den bare sprængfyldt med mælk, så Inge må vist ud og låne en brystpumpe. Han er altså et fjols ham Victor.  Imorgen kommer min bonus søskendes ejere det glæder vi os rigtig til, så vi kan vise dem hvor fine vi er blevet.

Chili og Victor siger farvel.broken heart

 

26. juli

Æv Æv , Chili  blev hentet i går aftes, vi har ellers bare leget sååå godt sammen, og hun har været smadder god til at passe og pleje os, hende kommer jeg til at savne helt vildt, håber hun kommer igen en anden gang.Heldigvis har jeg da mine bonus søskende, og nu leger vi rigtig godt efterhånden, nu har mine søskende da endelig fundet ud af at der er andet i livet end at spise. Hmm. Men ved i hvad i dag kom Victor til at flænse mors ene patvorte så hun skreg, han er altså en bandit, lidt for voldsom, det blødte helt vildt, og Inge var ved at overveje om hun var nødt til at få fat i dyrlægen, men hun venter vist lige og ser tiden an, men mor var godt nok blevet gal, og vi fik ikke lov at drikke mere ved hende, det kan jeg nu godt forstå, det må gøre rigtig ondt på hende, det er synd.Inge satte et plaster på den vorte så vi ikke gjorde mere skade på hende, stakkels lille mor.crying

Sidste video af Chili og Happy

 
 

25. juli

Idag har vi haft besøg af Fengur, en islandsk fårehund, han var sjov, men syntes ikke det var sjovt når vi lige skulle smage på ham, så ville han hellere lege med Luna.

 
 
 

24. juli

så er der mad.                                           Vicror snakker med Nuggi.

 
 

23. juli

Laika og Victor leger

 
 

22. juli

Laika, Zenta og Victor er som sædvanlig altid sulten, jeg tar lige en slapper.

 
 

21. juli

Det er så dejligt  ude i haven, her Victor og Chili der leger. Vi fik ormekur idag, ADDER hvor det ikke smagte godt.

 

20. juli

Det ser lidt drabeligt ud , men vi leger altså bare, Tante Luna er rigtig sjov.

 

19. Juli.

Så er vi endelig alle kommet ud i haven det grønne der er nu noget sjovt, underligt noget.

 
 

18. juli

Ja man skulle tro at det er Luna der er moren, men hun er altså kun legetante, men hun er rigtig god til os hvalpe, gad vide om Laika ved at Luna er hendes race ??

 
 

16. juli

I dag har vi fået vores første rigtige mad, det smagte edder mums, og vi alle spiste flot op, der kom lige et par poter op i skålen men det skal vi nok hurtig lære, vi får hvalpefoder blendet med modermælkserstatning. Her er det Zenta der spiser. 

 
 

15. Juli

Kristian har fødselsdag i dag så huset er fyldt med gæster, dejligt at blive nusset lidt, for Inge har ikke lige haft tid. Jeg har altså sådan en masse krudt jeg skal ha brændt af engang imellem , med de andre gider mig altså ikke, så heldigvis er min storesøster, fra kuldet sidste år, Chili kommet på sommerferie, hun er ret sjov at lege med, se bare hvor vi kan !!

 
 

14. juli

Vi er begyndt at lege lidt mere og være lidt mere vågne, men jeg syntes altså stadig mine søskende og bror sover lige lovligt meget, vi har fået klippet negle idag.

 

13. juli

Vi er nu flyttet ind i køkkenet, mor syntes det er helt okay, og Luna får også lov til at gå frit , uden at mor passer på os, der sker en masse herinde, og jeg syntes ihvertefald at det er sjovere , jeg syntes stadig mine søskende godt kunne lege lidt mere, men jeg bider dem bare i benet hvis de ikke vil !!. Inge fik ikke ret i at de kom til at veje lige så meget som mig, æv æv- så jeg er stadig den tykke , jeg vejer nu 1900 gr, og de andre 1600 gr.

 

12. juli

Man blir altså bare lige pludselig  såååå træt. Her er det Victor der er faldet om !

 
 

11. juli

Nå, sikke et påstyr i går,  Kristian  holdt  fødselsdag, så huset var fyldt men mennesker og børn, egentlig ret hyggeligt, vi blev ihvertefald pusset og nusset og beundret. Vi er flyttet ind i køkkenet, nu så der sker noget mere, mor syntes det er okay for hun vil helst være hvor Inge er, vi tog det meget pænt, men der er mange nye lyde. Vi glæder os lidt til i morgen der kommer Chili på ferie, det min store søster, fra mors kuld fra sidste år, det blir spændene, Inge og Kristan og Kathrine glæder sig rigtig meget, bare de nu ikke glemmer os !!!!!angry

 

9. juli

Puha sikken en nat, Inge var oppe det meste af natten fordi de små skreg, de havde rigtig ondt i maven, mor havde vist spist Luna`s mad Hmmmm, det går altså ikke, jeg sov godt hele natten, jeg havde ingen problemer, men mine søskende er nok lidt mere sarte i maverne, så det håber jeg at mor og Inge har lært noget af. !!! så vi kan få noget surprisenattero . De har jo altså ikke haft en nem start på livet, så Inge og mor må altså lige ta´ sig lidt sammen og passe noget bedre på dem.

 

8.juli

Man må kæmpe for mælken, når man er så sulten hele tiden, her Zenta der kæmper og Victor prøver også ihærdigt !!!

 
 

7. juli

En tår mælk er altid godt!

 
 

6. juli

Se lige, de andre tænker ikke på andet end mad, jeg mangler nogen at lege med, så jeg bider bare mor i benet, det er godt nok svært at holde balancen, men jeg blir bedre og bedre, bare nu de andre ku se at få de øjne, det er kedeligt selv at lege. !!! !.

 
 

5. juli

Så er Victor endelig ved at få øjne, så mangler vi bare pigerne.

 

4. juli

Han smasker altså lidt ham Victor. Nu ku de godt til, at få øjne så vi kan begynde at lege bare en lille smule

 
 

3. juli

Ja, vi laver altså ikke ret meget andet and spiser, sover, spiser, sover og laver adder hmmm....så der altså ikke så meget at skrive om, måske lige borset fra mit navn, langt om længe , mit officielle navn er , Kennel Gammellykkes Happy Malou, Inge siger at det er fordi, at hver gang hun bare kigger på mig, bliver hun bare glad, simpelthen. Det er jo lidt nemt , jeg ligger jo bare der og ligger, mon også hun mener det om et par uger ??????

 

1. juli

Se lige, mig skal de ikke kalde for tykke  eller pølse mere !!, Inge siger at om en uge vejer  Zenta, Laika og Victor mere end mig !! Hmmmmcheeky

 
 

30. juni

Så har de svigtet os lidt igen, de har travlt med stikkelsbærhøsten, se Nuggi som de fik sidste år da, Nikki havde hvalpe, hvor stor hun er blevet, hun kan godt lide stikkelsbær.

 

29. juni

Ja, se så mine flotte øjne, de er næsten helt åbne nu, endelig er vi ved at få nogle ordentlig navne, selvfølgelig har jeg ikke fået noget endnu de er lidt langsomme her !!! men mine bonus søskende og bror har, flotte navne, Zenta , Laika og Victor. Nu må de se at ta sig sammen her, så jeg også kan få et navn,  det er trods alt mig der er ældst !!!

 

30. juli

Vi fik for første gang, noget ordentlig at gnave i, tørrede kyllingehalse, det var godt nok lækkert, vi får også stadig lov at få en tår mælk hos mor, men kun et par gange om dagen !!

 
 

27. juni

Se så tog Inge bare  til Egeskov slot på Fyn i går, og lod os helt alene, nå ikke helt alene Rikke som var med ved kejsersnittet har været her flere gange, og pusset og nusset, så vi er slet ikke blevet forsømt. .Da jeg er den største og så småt ved at få øjne , må jeg hellere selv til at skrive i vores dagbog, så Inge ikke skal gøre det for os, mine små bonus søskende og bror , har i dag søndag fordoblet vægten fra de kom i mandags,det er sejt, jeg har fået lidt kamp om mælken så jeg har ikke taget så meget på, men de små har jo også noget at indhente, selv om jeg syntes nogen gange de er lidt træls er det altså også rat at have nogen at putte sig sammen med når mor ikke er her.

Ja Ja,  man ka ligge på mange måder

 

26. JUNI

Endelig fandt jeg ud af det med videoerne, er de ikke søde

 
 

25 juni.

Idag er der stadig ro i kassen, og vores store hvalp har fået klippet negle for første gang de var simpelthen så lange og ligeså spidse som nåle. Alle tar fint på dog den store lidt mindre end de andre, men det er vist ok. Jeg flyttede dem ud på badeværelset igår, det gik fint så endelig næsten en hel nats søvn, Nikki vækkede mig kl. 4.30, da hun skulle ud og tisse. 

 

24. juni

Rigtigt det er kleiner münsterländer hvalpe, jeg syntes bare at de var så små at det var svært at gætte, de var jo næsten kun halvt  så store. De var meget urolige i går aftens og i nat så nattesøvn det fik jeg ikke meget af, jeg tror de havde ondt i maven, hvilket vel egentlig er logisk, de har levet af komælk, kattemælk og modermælks erstatning, der var jo ikke andre mulighedder og lige pludelig får de mælk fra en hund, så der skal vel komme en eller anden reaktion, Nikki kunne heller ikke finde ud af når de peb og ikke rigtig ville holde op så peb hun også, så det endte med at jeg lå med 3 hvalpe på maven nede under min dyne så faldt de til ro, heldigvis., og vel egentlig lidt hyggeligt. heart

I dag da jeg kom hjem fra arbejde kl 12. var der en hel anden ro ingen klagen når de suttede og de lå og sov i flere timer uden klynken, rigtig dejligt, så kunne jeg lige få en eftermiddagslur !!.

 

 

23 juni.

Det går simpelthen fantastisk, med vores nye søskende, har lige vejet dem og de har taget 100 går på ialt siden de kom, så de skal nok nå at fordoble vægten som de helst skal på en uge. Jeg prøvede igår at flytte hvalpekassen ud på badeværelset, jeg syntes at efter snart en uge hvor man kun sover en time ad gangen, at nu var det tid, og 2 af hvalpene er altså ret selskabelige de snakker hele tiden når de sutter, så jeg sover ikke ret meget, men Nikki syntes altså ikke hun var klar til at flytte derud så jeg tog dem ind på soveværelset igen, så må vi prøve igen om et par dage, lige nu skal jeg ihvertefald ikke gøre noget der kan stresse hende, så det går ud over hendes mælk, så øreproperne på hmmm. Da de nye hvalpe ikke har fået råmælk fra deres mor, er vi nødt til at passe ekstra godt på dem da de ikke har de samme antistoffer tila t stå imod baterier, Dorte havde heldigvis sørget for at skaffe noget råmælk fra en ko, det bedste hun ku gøre i den situation, men vi må beskytte dem så godt vi kan så vi er nok nød til at sørge for at ingen besøgende de første3 uger, ærgeligt men nødvendigt. Nikki er helt frisk igen, så det er rigtig godt. Vores egen hvalp lå sig ligsom for sig selv de første 2 dage vi har haft de andre hvalpe, tror hun syntes de roede for meget rundt, men nu ligger hun i klump med dem , rigtig godt. Se jeg fik vist ikke fortalt igår hvilken race vores nye hvalpe er, den kan i lige tænke lidt over !! her er lige et par billeder så i kan gætte en race, vores hvalp er kun 2 dage ældre, end dem og det er hende der ligger til venstre kom med et bud, jeg tror ikke i kan gætte det, de er racerene. Jeg må vist se at finde på nogle navne til dem, gad vide om Dorte har bestemt nogen til hendes hvalpe, det må jeg lige hører hende om, vores kan vi ikke rigtig blive enige om, vi må vist trække lod i morgen. skriv i gæstebogen hvis i har et godt bud på racen !!

 
 

22. juni

Nå  vi må hellere få fortalt hele historien, VUPTI OG VUPTI så nemt gik det nu ikke.

Jeg sad jo og tænkte meget over det med enehvalp og de kæmpe problemer det vil give, kunne slet ikke sove i søndags, så kom jeg i tanke om en side jeg engang var faldet over på nettet noget med ammestuen eller sådan noget jeg ledte og fandt hurtigt siden der hedder www.ammestuen.dk en side der hjælper hundejere med problemer.( Genial side, tak for den Kirsten).Der så jeg så på siden at der var en ulykkelig hundeejer med 6 hvalpe hvor moderen var død, de havde virkelig haft en hård start på livet idet moderen faktisk var død inden fødsel,ejerene havde været lynhurtige og fået redet hvalpene ud, (det må virkelig havde været en hård oplevelse) der var ti i første omgang, men1 desværre dødfødt, og 3 døde senere, så der var 6 hvalpe der søgte akut hjælp, kl. var 1.30 søndag morgen, men jeg tænkte at det her var lige redningen for min hvalp og også for nogle af deres hvalpe forhåbentlig, så jeg sendte en sms til ammestuen, og k.l 8 mandag morgen ringede Kirsten fra ammestuen om jeg stadig var interesseret, der var desværre kun 4 hvalpe tilbage og en havde de fundet et sted til sammen med et kuld på 5 . Jeg  havde skrevet at jeg kunne tage 1 eller 2 hvalpe, da Nikki jo ikke var helt på dupperne endnu, men når der nu kun var 3 var det synd at skille dem ad,  Så vi aftalte at ejeren skulle ringe til mig hvis hun var interessert, da jeg jo bor på en Ø er det jo lidt mere besværligt, men Dorte som ejeren hedder ringende heldigvis og vi aftalte at de kom over med færgen, med de små hvalpe og så måtte vi håbe på at Nikki ville tage dem til sig. Heldigvis havde jeg en stykke stof som vi havde haft hvalpen i da den lige var blevet født. Kirsten fra ammestuen forklarede mig at jeg skulle hælde vand på klædet og lade det trække ind, så skulle vi lufte Nikki, og imens smørre alle hvalpene, også vores  ind idette så de lugtede ens, jeg havde et godt brugt tæppe, som vi også  nussede dem rundt i, jeg lukkede Nikki ind igen og hun kiggede godt nok noget at der nu var fire, men inden der var gået 3 min. slikkede hun en af de nye hvalpe, hun lagde sig ned og jeg kunne hjælpe de små puds med at finde en pat, det var ligesom de ikke rigtig kunne få fat, det skal lige siges at de 3 små havde ligget hos en kat, der helt fantastisk havde taget dem til sig, så de var jo ikke vandt til så stor en pat, lidt afkræftede var de også, så det var nok ved at være i sidste øjeblik at de fik hjælp. Efter lidt forsøg fik vi alle til at sutte, fantastisk fornemmelse, kunne også se på Dorte og hendes hjælper at de åndede lettet op , det var jo en lang tur de havde taget. Vi gav Nikki lidt fred og nød en kop kaffe, inden de skulle med færgen igen skulle de lige ind og sige farvel og på gensyn til hvalpene, men Nikki knurrede af dem og ville ikke lade dem komme for tæt, det var jo et rigtig godt tegn på at hun allerede betragtede dem som sine !!! Så første del af missionen var lykkes, så håber vi bare på at hvalpene klare skærene for de har godt nok haft en rigtig hård start på livet,  de stakkels puds Jeg må godt nok indrømme at jeg var noget bekymret igår om det måske var for sent for de små, for de fik godt nok patten i munden men jeg syntes ikke rigtig de suttede, var bange for at de ikke havde kræfter nok. i morges vejede jeg dem og de havde taget 10-15 gr på, her til aften vejede jeg dem igen og på et døgn har de taget 40 gram på, så helt perfekt

 

21 juni.

Kig på billedet . Vupti så var der 4, forklaring følger i morgen er bare træt nu.

Men jeg vil sige at der sker altså ting og sager her !!!blush

 
 

Den 20 juni.

Fandt i dag egentlig ud af, at det der med at få en ene hvalp det kan godt give store problemer, for hvalpen senere i livet, hvad gør man så, der er jo ikke så mange hvalpe på Samsø. Jeg fik en mail hvor en ven( tak for din ærlighed) fortalte at det virkelig ku give problemer, havde nok godt forudset at der måtte være noget den ville mangle, men at det var så alvorligt havde jeg ikke regnet med ja hvad gør man så ???

 

19. juni

i dag går det bedre med Nikki hun har fået lidt smertestillende og det har fået lidt gang i det hele så, nu skal det nok gå, var godt nok noget urolig i nat peb mange gange , tror måske det var efterveer der drillede lidt.  har fået en dejlig blød bamse til "bror" og et varmetæppe det er dejligt med lidt ekstra varme.

 

18 juni.

Så er der gået et døgn og , vores lille hvalp klarer sig rigtig godt, Nikki er hårdt mærket af kejsersnittet, det er bare så synd for hende, her til aften er der dog fremskridt, så jeg håber at i morgen er det endnu bedre, så jeg kan få en god nats søvn, hun har haft så ondt at hun ikke kunne vende sig efter hvalpen jeg måtte hele tiden lægge den op til hendes hoved, så nusser og passer hun den fint.

 

En træt Nikki med et ordentlig sår.

Vores lille solståle, hun har fine aftegninger.

 

17 juni.

Puha, det har været en hård nat og dag, Nikke begyndte igår over middag at vise tegn på at fødselen var i gang, kl 1 i nat fik hun de første presveer, men så gik det ligesom over igen.Vi var ude at gå flere ture i nat. kl. 7 i morges gik jeg en god tur med hende, og kl. 8 havde hun gode veer igen. Der var stadig ikke kommet nogen hvalpe kl. 9, og jeg snakkede med dyrlægen vi gav hende en time til men kl 10 var der stadig ikke sket noget, og vi blev enige om at vi hellere måtte komme ud til dyrlægen en af vores gode venner Rikke tog med, dyrlægen prøvede lidt for at se om hun kunne føde selv, men hvalpene var for store( vi mente der var 3). Rikke skulle agere sygeplejeske og Inge skulle tage imod hvalpene når de kom og sørge for at få liv i dem. Nikki blev bedøvet og dyrlægen skar et fin snit, vi syntes han rodede noget rundt inde i hende, han måtte skære 3 gange for at hullet var stort nok, det var en kæmpe hvalp han fik frem, Inge gnubbede og ruskede men dyrlægen måtte lige hjælpe til så kom der godt liv i hvalpen det var en stor flot tæve, han rodede lidt mere, men DESVÆRRE der var ikke flere hvalpe, Rikke bad ham lige tjekke en ekstra gang og han måtte vise os livmoderen før vi troede på ham. Det er jo ærgeligt, og rigtig synd for alle jer som står på ventelisten , men vi er jo desværre ikke herre over naturen. Der var heldigvis ikke nogen døde hvalpe, kun denne ene, et rigtig pragteksemplar 350 gr vejer hun (dobbelt så meget som en af hvalpene sidste gang), og hun skal ihvertefald nok klarer sig, Hun sugede som en anden støvsuger på patten lige med det samme. Nikki derimod er meget medtaget, men lad os nu se tiden an til i morgen, så håber vi hun er rimelig frisk igen. Nu skal vi ihvertfald alle i seng og sove det trænger vi til.

 

Her er hun så, en rigtig basse 350 gr.  Nikki ligger stadig i bedøvelse.

 

15 juni.

Har lige haft besøg af dyrlægen, for lige at få tjekket NIkki, hendes temp er fin og hun er glad og frisk, hun burde jo have født nu, men det er åbentbart fordi der ikke er så mange hvalpe at der er god plads og de derfor ikke presser på, vi blev enige om at se tiden an til torsdag morgen, hvis hun ikke selv har født inden, ja så  bliver vi  nødt til at give hende noget vestimulerende for at sætte hende igang, da hvalpene eller vil blive så store at hun ikke kan føde dem, Det er selvfølgelig ærgeligt at der ikke er så mange hvalpe, for dem som har glædet sig til en lille hvalp, men lad os nu se hvor mange der kommer. 

 
 

13 juni.

Nikki´s temp er stadig normal, og den skal jo falde lidt inden hun går igang med fødslen, så det bliver vist ikke idag eller i morgen. vi venter spændte smiley

 

10 juni.

Så nærmer tiden sig for den store dag hvor hvalpene kommer, temp. viser normalt så det blir nok ikke det næste døgns tid, men sidste gang snød hun os, og lige pludselig var der kommet 2 hvalpe, så jeg holder skarpt øje med hende, Kathrine( vores datter)har heldigvis læseferie så hun kan holde øje med hende. Jeg vil skrive på denne side ligeså snart der sker noget, så til alle jer som står på venteliste, og selvfølgelig alle andre der syntes det er sjovt at følge med i livet  som hvalp, følg med på denne side, her vil jeg forhåbentlig, hver dag, skrive lidt om hvordan det går og hvad vi laver, så kan i følge hvalpene hele tiden, jeg har valgt at lave denne side så jeg kan informere alle på en gang istedet for at skullle skrive til mange forskellige, det tar meget tid , og den mener jeg er bedre at bruge på hvalpene, så bare følg med her der kommer til at ske ting og sager

Hilsen Inge og Nikki

Ja så ligger man bare her og venter, med sin tykke mave, gad vide hvor mange der kommer ??

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inge Echwald

Gammeløkkevej 18 

8305 Samsø     

mobil 00 45 40 27 10 56

mail: os@kremmer.dk